Şunun fiyatı hala çok iyi değerlendir bence. https://www.itopya.com/aoc-27-q27g2...um-adaptive-sync-qhd-va-gaming-monitor_u20642
Bu niye bu kadar ucuz.
Şunun fiyatı hala çok iyi değerlendir bence. https://www.itopya.com/aoc-27-q27g2...um-adaptive-sync-qhd-va-gaming-monitor_u20642
2K olmasından dolayı bence daha mantıklı. 1080Pden iyidir. VA olmasına takılmazdım bu fiyatta.o monitöre biraz ön yargım var hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 inç ve va panel hocam mantıklı mı sizce kullanım amacım oyun ve dizi film video izlemek oyunlarda fazla kasan birisi değilim
Bilmiyorum bu fiyatta bir süredir konusu açılmıştı hala yükselmemiş olması ilginç. 2K monitör şu anda bence bedava.Bu niye bu kadar ucuz.
2K olmasından dolayı bence daha mantıklı. 1080Pden iyidir. VA olmasına takılmazdım bu fiyatta.
Bilmiyorum bu fiyatta bir süredir konusu açılmıştı hala yükselmemiş olması ilginç. 2K monitör şu anda bence bedava.
Ne gibi bir özelliği yokmuş?Yok alınmazmış hiçbir özelliği yok monitörün
Ne gibi bir özelliği yokmuş?
hocam AOC 24G2SP alıyorum sonunda u yok karşılaştırmadaki gibi farklı model falan olmasın yada yanlış sipariş etmiyorum değil mi
Bakabilirsin.
En önemlisi pivot yok
u modelinde speaker var hatırladığım kadarıyla bir de parlaklığı fazla başka bir şey aklıma gelmedihocam AOC 24G2SP alıyorum sonunda u yok karşılaştırmadaki gibi farklı model falan olmasın yada yanlış sipariş etmiyorum değil mi
Pivot dışında bir fark göremedim. 27" 2k hala daha mantıklı geliyor bana. Karar arkadaşın.
Bakabilirsin.
En önemlisi pivot yok
hocam muhtemelen 24 inç alıcam masam biraz sıkışık durumdaPivot dışında bir fark göremedim. 27" 2k hala daha mantıklı geliyor bana. Karar arkadaşın.
hocam AOC 24G2SP alıyorum sonunda u yok karşılaştırmadaki gibi farklı model falan olmasın yada yanlış sipariş etmiyorum değil mi
hoporlör sıkıntı değilde parlaklık çok sıkıntı çıkarır mı sizceo MODELDE hoparlör ve usb girşlri yok ve ufak bir parlaklık düşüklüğü va sanırım
hoporlör sıkıntı değilde parlaklık çok sıkıntı çıkarır mı sizce