Neler Yeni

AOC 24G2SP Almam Mantıklı mı?

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Bu model 250 cd/m² parlaklığı var çok değil biraz fark olabilir. Zaten gözün parlaklığa göre alıştığı için sorun olmaz
aslında masamın yanında pencere var biraz güneş vuruyor perdem ne kadar kapalı olsa da, parlaklığı o kadar sıkıntı çıkarır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanıyorum monitörü memnunum her şeyinden kendi uygulamasıyla pc den ayarlıyorum her şeyi
hocam parlaklığı nasıl sizce yanımda pencere var ışık vursa öğlen zamanlarında sıkıntı yaşar mıyım?

ben aldığımda amazon kendisi satıyordu amazon kendisi satıyorsa şuan al bence bir problem yaşarsan hiç bir sıkıntı olmaz
https://www.amazon.com.tr/AOC-Gaming-24G2SP-1920x1080-DisplayPort/dp/B09WF96MFV?tag=technopattr-21 bunu amazon kendisi mi satıyor hocam bi kontrol edebilme şansınız var mıdır?

RoyPien09

80+ Bronze
aslında masamın yanında pencere var biraz güneş vuruyor perdem ne kadar kapalı olsa da, parlaklığı o kadar sıkıntı çıkarır mı

hocam parlaklığı nasıl sizce yanımda pencere var ışık vursa öğlen zamanlarında sıkıntı yaşar mıyım?

https://www.amazon.com.tr/AOC-Gaming-24G2SP-1920x1080-DisplayPort/dp/B09WF96MFV?tag=technopattr-21 bunu amazon kendisi mi satıyor hocam bi kontrol edebilme şansınız var mıdır?

Monitörde zaten Gamma gibi veya Kontrast gibi monitörü daha canlı gösteren ayarlar var onları açınca daha parlak olur.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hoporlör sıkıntı değilde parlaklık çok sıkıntı çıkarır mı sizce
Odan çok ışık alıyorsa evet. Bu monitörün 27" modeli var bende. Odada siyah perde olduğu için etkilenmiyorum da o olmasa güneşli havalarda tatmin etmiyor.

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Odan çok ışık alıyorsa evet. Bu monitörün 27" modeli var bende. Odada siyah perde olduğu için etkilenmiyorum da o olmasa güneşli havalarda tatmin etmiyor.
bu monitörde ghosting var mı hocam

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Ne tür oyunlar oynuyorsun kankam pivot senin için önemli mi veya ips monitör olması

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Ne tür oyunlar oynuyorsun kankam pivot senin için önemli mi veya ips monitör olması
ips sanırsam en az ghosting olan monitör paneli o yüzden pivotta olmuşken olsun mantığında oyunlara gelirsek fazla kasmam oyunlarda apex legends tft lol cs valorant gibi ama aynı zamanda video film ve dizi içinde eşit derecede kullanıyorum

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
ips sanırsam en az ghosting olan monitör paneli o yüzden pivotta olmuşken olsun mantığında oyunlara gelirsek fazla kasmam oyunlarda apex legends tft lol cs valorant gibi ama aynı zamanda video film ve dizi içinde eşit derecede kullanıyorum
En az ghosting olayı TN panellerde en fazla Ghosting VA panellerde oluyor IPS panel renk doğruluğu diğer iki panele göre daha iyi olan bir panel ve bulduğun model hem günlük kullanım hem oyun için çok iyi bir model diyebilirim hayırlı olsun şimdiden kankam

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray

benim monitör ışık gelmiyor bu konuda bilgim yok uygulamada bu tür hazır veya ayarlanabilir özellik var atayim buraya

dediğim gibi bir sıkıntı olursa amazondan sattığı sürece seni pişman etmez diye düşünüyorum

Ekler

• assaasfasf.png
    assaasfasf.png
    61.8 KB · Hit: 52
  • xasafafaf.png
    xasafafaf.png
    69.7 KB · Hit: 52
  • xxxx.png
    xxxx.png
    52 KB · Hit: 55

beter09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
En az ghosting olayı TN panellerde en fazla Ghosting VA panellerde oluyor IPS panel renk doğruluğu diğer iki panele göre daha iyi olan bir panel ve bulduğun model hem günlük kullanım hem oyun için çok iyi bir model diyebilirim hayırlı olsun şimdiden kankam
teşekkür ederim hocam yarın sipariş verecem inşallah

benim monitör ışık gelmiyor bu konuda bilgim yok uygulamada bu tür hazır veya ayarlanabilir özellik var atayim buraya

dediğim gibi bir sıkıntı olursa amazondan sattığı sürece seni pişman etmez diye düşünüyorum
bakalım yarın siparişi veriyorum sıkıntısız bir şekilde gelir umarım elime önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,445
Üyeler
164,671
Son üye
sitkimirac
Top Bottom