Neler Yeni

Aoc 24G2SP Ghosting düşürme / cs go ayar önerisi

Aliyılmaz

80+ Bronze
merhaba sorum başlıkta yazıyor genelde cs go oynuyorum bu modeli kullananlar varsa tavsiye verirlerse sevinirim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Aoc ghosting olduğunu sanmıyorum test ettin mi ghosting varmi diye

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Overdrive strong yaparsanız ghosting düşer ama önermem saçma bir görüntü oluyor zaten ghosting yok bence monitörde.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Eray
ettim ufonun gölgesi gözüküyor çok çok az var başka konularda monitörlerde ghosting düşürme ayarı olduğunu duymuştum
usta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
usta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuz
Aoc iyi markadir çoğu monitörde azda olsa ghosting olabiliyor niyeyse abartı birsey olursa zaten iade edersiniz

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Amazonda link var mı atsana hocam sana zahmet. Monitör iyi al geç daha 2 gün önce bir abiye aldırdım çok memnun. Ben de kullanıyorum severek.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
overdrive ayarını medium yaparsan daha iyi olur. strong ayarı overshoota neden olabiliyor bu modelde. medium en ideal ayar.

24G2SPU-blur-165Hz.png

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan

Aliyılmaz

80+ Bronze
yok hocam güzel monitör alabilirsin ghosting her monitörde oluyor ben gözle görmüyorum ama genede fps oynuyorum işte en iyi ayarları bulmaya çalışıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

overdrive ayarını medium yaparsan daha iyi olur. strong ayarı overshoota neden olabiliyor bu modelde. medium en ideal ayar.

24G2SPU-blur-165Hz.png
sağolun hocam demek istediğim buydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu arada bu panelde genelde 1 ölü piksel çıkıyomuş benimki sadece mavi renkte ortaya çıkıyor hiç farketmiyor bile oyüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom