usta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuzettim ufonun gölgesi gözüküyor çok çok az var başka konularda monitörlerde ghosting düşürme ayarı olduğunu duymuştum
Aoc iyi markadir çoğu monitörde azda olsa ghosting olabiliyor niyeyse abartı birsey olursa zaten iade edersinizusta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuz
Amazonda link var mı atsana hocam sana zahmet. Monitör iyi al geç daha 2 gün önce bir abiye aldırdım çok memnun. Ben de kullanıyorum severek.usta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuz
https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF9...e=380333&creativeASIN=B09WF96MFV&linkCode=asnAmazonda link var mı atsana hocam sana zahmet. Monitör iyi al geç daha 2 gün önce bir abiye aldırdım çok memnun. Ben de kullanıyorum severek.
İtopyada 5700 n11 de 5500 e var neden amazondan 6.2?
Sıkıntı olursa iade edebileyim diye amazon kendi satıyor çünküİtopyada 5700 n11 de 5500 e var neden amazondan 6.2?
yok hocam güzel monitör alabilirsin ghosting her monitörde oluyor ben gözle görmüyorum ama genede fps oynuyorum işte en iyi ayarları bulmaya çalışıyorumusta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuz
sağolun hocam demek istediğim buyduoverdrive ayarını medium yaparsan daha iyi olur. strong ayarı overshoota neden olabiliyor bu modelde. medium en ideal ayar.
ha bu arada bu panelde genelde 1 ölü piksel çıkıyomuş benimki sadece mavi renkte ortaya çıkıyor hiç farketmiyor bile oyüzdenusta bu monitörü tam almaya hazırlanıyorum senin postları görüyorum almaktan vazgeçicem bu gidişle :dd amazondan alıcam iade ederim geri sıkıntı olursa diye foto var mı ghosting için vallaha moralimi bozuyonuz