Neler Yeni

AOC 24G2SP Monitör IPS

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Amazonun 2.el satacağını düşünmüyorum. Diğer monitör konusuna gelirsek güzel alınabilir.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
Arkadaşlar iyi akşamlar amazon’dan şu monitörü sipariş verdim gelmesini bekliyorum monitör sıfır mı dikkat etmedim çok sıfırmı bu https://www.amazon.com.tr/AOC-Gaming-24G2SP-1920x1080-DisplayPort/dp/B09WF96MFV

Birde ölü piksel çıkarsa iade edip bunu almayı düşündüm sizce ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017

NOT:CANLI RENK İSTİYORUM
2.el değil tabii ki sıfır aslında çok güzel monıtor AOC fakat ölü pixel çok çıkıyor tamamen şans ve bu konuda içiniz rahat olsun diğer siteler gibi zorluk çıkarmıyor , amazona istediğin gibi iade edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazonun 2.el satacağını düşünmüyorum. Diğer monitör konusuna gelirsek güzel alınabilir.
Teşekkür ederim hocam peki sizin tercihiniz renk konusundan hangi monitör olur
2.el değil tabii ki sıfır aslında çok güzel monıtor AOC fakat ölü pixel çok çıkıyor tamamen şans ve bu konuda içiniz rahat olsun diğer siteler gibi zorluk çıkarmıyor , amazona istediğin gibi iade edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade konusunda kesinlikle güveniyorum sizde konu açmışssınız arasında kaldığım monitörleri siz hangisini aldınız

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
1 ay önce çok araştırıp 5000 TL bütçem ile 24G2SP aldım. Bildiğim kadarıyla şu anda bu bütçedeki en iyi monitör bu. Amazondan aldım ve 1 adet stuck piksel çıktı ancak uğraşmak istemediğim için iade etmedim, normal kullanımda fark etmek çok zor.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
Teşekkür ederim hocam peki sizin tercihiniz renk konusundan hangi monitör olur

İade konusunda kesinlikle güveniyorum sizde konu açmışssınız arasında kaldığım monitörleri siz hangisini aldınız
amazondan wiewsonic vx2428J aldım çok memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay önce çok araştırıp 5000 TL bütçem ile 24G2SP aldım. Bildiğim kadarıyla şu anda bu bütçedeki en iyi monitör bu. Amazondan aldım ve 1 adet stuck piksel çıktı ancak uğraşmak istemediğim için iade etmedim, normal kullanımda fark etmek çok zor.
Biliyorum çok güzel bir monitör ama çok takınıtılıyım ölü piksel falan arkadaşlar o kadar para verip ölü pikselli alınca zoruma gider

amazondan wiewsonic vx2428J aldım çok memnunum.
Kanka valla onu da düşündüm ama renk kalitesi önemli benim için renk kalitesi iyi mi? onun

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Biliyorum çok güzel bir monitör ama çok takınıtılıyım ölü piksel falan arkadaşlar o kadar para verip ölü pikselli alınca zoruma gider
Ölü piksel diğer monitörlerde de çıkabilir bunun garantisini kimse veremez.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan

Kanka valla onu da düşündüm ama renk kalitesi önemli benim için renk kalitesi iyi mi? onun
çok güzel (ben) memnunum.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
renk kalitesi önemli benim için renk kalitesi iyi mi?
Ben renk kalitesi açısından tavsiye etmem. Kağıt üstündeki verileri gerçeğe pek yansıtamıyor.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
24G2SP>G24F-2
İkisi de aynı paneli kullanmakta zaten, 24G2SP'nin arka ışık artısı var. 24G2SP'de ölü piksel çıktı diye iade edip G24F-2 tercih etmek hata olur.

Aynı paneli kullandıkları için G24F-2'de de benzer ihtimalde ölü piksel çıkma şansınız olacak ve eğer ölü piksel çıkarsa Amazon'daki kadar kolay iade de edemezsiniz.

Yani özetle eğer ölü piksele takıntılı biriyseniz G24F-2 yerine 24G2SP'nin değişimini talep edin.

Ölü piksele takıntılı değilseniz Hepsiburada üzerinden Omen 25i'de tercih edebilirsiniz.

Ben şahsen 25i alırdım; benim gözüme batmadığı sürece, parlak piksel olmadığı sürece sıkıntı yok. 2 Milyon pikselden 1-2 tanesi yanmasa da olur.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ölü piksel olayı çok büyütülüyor. Ekranın ortasında olmadığı sürece yakalaman neredeyse zor, ters renkte yanmıyorsa.

Top Bottom