AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Konunun ilk sayfasındaki videodaki hale geldi şuan benim monitör de. Sizce ne yapmak mantıklı olur garantisi bitti

yemin ederim kafayı yemek üzereyim garantiden para iadesi albilecekmiyim bilmiyorum, itopyadan yeni sipariş verdiğim aoc 24g42e model monitörü yanlış gonderdiler tarafima sacma sapan msi 27 inc 180 hz 1080p monitör yollamislar almadım direk kargocuya verdim dedim al naparsan yap bunu su basima gelenleri Allah dusmanima vermesin gerçekten
hocam iade işi halloldu mu acaba sıkıntı yaşamıştınız o konuda

Valla geçenlerdede dedim aynı olay benimde başıma geldi aoc da bu sorunlar çok var ya kutudan böyle çıkıyor yada 1 haftada 1 ayda arıza veriyor.

Aynı olay 24 serisinde başıma geldi 1. Ay dolmadan çizgiler çıktı 1 ay sürdü arıza servisi ve iade çıktı.

Benq,MSI alın kafanız rahat olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
2023'ün kasım ayında aldığım AOC 24G2SPU/BK 165Hz 1ms monitörümün yaklaşık 1 yıl öncesinde başlayan probleminin zaman geçtikte büyümesinden dolayı ve garanti zamanımın gelmesinden dolayı forumlarda araştırmalarım sonucu kronik bir panele sahip olduğunu öğrendim. İtopya'dan aldığım için elektronik ürünlerinde galiba 2 yıllık bir garantisi vardı. Ve bu süre yaklaştı şimdi monitörü gönderip panel değişimi falan mı yaptırmalıyım yoksa ürün değişimi falan mı yaptırmalıyım?
-değişim yaptırırsam hangi modeli tercih etmeliyim?

Daha önce böyle bir şey ile uğraşmadığım için pek bilgim yok, böyle bir sorun yaşayıp sorunu çözüme kavuşmuş hocalarım mümkünse bilgilerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

Monitörde problemin başladığı ilk zamanlardaki ve şu anki güncel durumu aşağıda mevcut.

İlk zamanlar monitörün alt çerçevesine yakın ve sağdan sola şeklinde şerit halindeydi.

Şu an bu şekilde + alttaki Windows çubuğunu büyütmediğim zaman görmemin imkanı olmuyor maalesef orası tamamen çalışmıyor gibi.
ekstra olarak 2 kırmızı arası monitörün kendi çerçevesi. kırmızı ile yeşil çizgi arası monitörün paneli.

monitör.png

monit.png
Ben bu durumda aldığımda 3 bindi ben aldıktan sonra monitör 6 bine fırlamıştı.Hepsiburada sağolsun beni mağdur etmedi istediğiniz hangi monitörü söylerseniz aradaki fiyat farkını almiycaz dediler benim aldığım 1080p di ben 2k seçtim eski monitöre ödediğim 3.700 TL ilk ödemeyi tekrar yapmamı istediler sadece arkadaki 3 bin TL ilk farkı sadece o seçtiğim üründe geçerli olacak şekilde hesabıma tanımladılar.

Burdan hepsiburadaya tekrar teşekkür ederim.

hocam iade olmadı muhattap yok gibi bişey 24g4xe modeline değişim talep etmek zorunda kaldim.
hocam aynısını bana da önerdiler ben de istemedim onu doa formu önerdiler tamam dedim itopyadan almıştım ben de uğraşılır mı onun için merak ettim

hocam aynısını bana da önerdiler ben de istemedim onu doa formu önerdiler tamam dedim itopyadan almıştım ben de uğraşılır mı onun için merak ettim
Valla hocam satıcıdan satıcıya değişir ama uğraştırıyorlar haberiniz olsun. Bi 30 günde para iadesi için beklerseniz şaşırmayın.

Valla hocam satıcıdan satıcıya değişir ama uğraştırıyorlar haberiniz olsun. Bi 30 günde para iadesi için beklerseniz şaşırmayın.
peki doa formu istemiştim arayıp değişim yapın dersem yaparlar mı ? Sizin yeni monitör geldi mi size?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,111
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri