biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim.
Hocam teklif hala yapılmadı mı acaba?biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim.
24g4xe modelini önerdiler para iadesi talep edip 24g42e sipariş verdimHocam teklif hala yapılmadı mı acaba?
gönderin bence hocam yetişiraynı monitörü kullanıyorum benimde alt tarafta yatay çizgiler çıktı iade etmelimiyim tam olarak 1 ay kaldı garanti bitmesine yetişirmi ?
neden alamıyorsunuz tam olarakDostlar Allah rızası için yardım edin para iadesi istedimde iade alamıyorum ne yapıcam ben bu raporla
İşlem başladığı anda garanti süresi durduruluyor zaten. Gönderin şimdiden.aynı monitörü kullanıyorum benimde alt tarafta yatay çizgiler çıktı iade etmelimiyim tam olarak 1 ay kaldı garanti bitmesine yetişirmi ?
raporu saticiya mail attim aradım söyledim ses yok 5 gün oldu trendyol üzerinden aptek saticisindan aldim ben. sonra trendyola yazdım. canli destek de farkli farkli temsilciye bağlandim, hepsi farklı bisey söylüyor biri yanlış rapor diyor diğer destek talebi açtı sonuncuda kargo kodu verdi kargo yollicam yarın böyle olması normal mi.gönderin bence hocam yetişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden alamıyorsunuz tam olarak
Son durum nedirraporu saticiya mail attim aradım söyledim ses yok 5 gün oldu trendyol üzerinden aptek saticisindan aldim ben. sonra trendyola yazdım. canli destek de farkli farkli temsilciye bağlandim, hepsi farklı bisey söylüyor biri yanlış rapor diyor diğer destek talebi açtı sonuncuda kargo kodu verdi kargo yollicam yarın böyle olması normal mi.
yemin ederim kafayı yemek üzereyim garantiden para iadesi albilecekmiyim bilmiyorum, itopyadan yeni sipariş verdiğim aoc 24g42e model monitörü yanlış gonderdiler tarafima sacma sapan msi 27 inc 180 hz 1080p monitör yollamislar almadım direk kargocuya verdim dedim al naparsan yap bunu su basima gelenleri Allah dusmanima vermesin gerçektenSon durum nedir