AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Dostlar şimdi aradım Tech proyu, marka değişim için onay vermiş ama ellerinde muadil ürün kalmamış, 2 hafta kadar sürebilirmiş. Şuan sadece faturadaki tutarı iade alabiliyorum ve aşırı sıkıldım iade alıp farklı bişeylermi baksam.

biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim.

Dostlar Allah rızası için yardım edin para iadesi istedimde iade alamıyorum ne yapıcam ben bu raporla

aynı monitörü kullanıyorum benimde alt tarafta yatay çizgiler çıktı iade etmelimiyim tam olarak 1 ay kaldı garanti bitmesine yetişirmi ?

aynı monitörü kullanıyorum benimde alt tarafta yatay çizgiler çıktı iade etmelimiyim tam olarak 1 ay kaldı garanti bitmesine yetişirmi ?
gönderin bence hocam yetişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar Allah rızası için yardım edin para iadesi istedimde iade alamıyorum ne yapıcam ben bu raporla
neden alamıyorsunuz tam olarak

ben itopyadan almıştım direk techproyumu arıyım yoksa itopya ilemi iletişime geçiyim siz nasıl yaptınız?

gönderin bence hocam yetişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden alamıyorsunuz tam olarak
raporu saticiya mail attim aradım söyledim ses yok 5 gün oldu trendyol üzerinden aptek saticisindan aldim ben. sonra trendyola yazdım. canli destek de farkli farkli temsilciye bağlandim, hepsi farklı bisey söylüyor biri yanlış rapor diyor diğer destek talebi açtı sonuncuda kargo kodu verdi kargo yollicam yarın böyle olması normal mi.

raporu saticiya mail attim aradım söyledim ses yok 5 gün oldu trendyol üzerinden aptek saticisindan aldim ben. sonra trendyola yazdım. canli destek de farkli farkli temsilciye bağlandim, hepsi farklı bisey söylüyor biri yanlış rapor diyor diğer destek talebi açtı sonuncuda kargo kodu verdi kargo yollicam yarın böyle olması normal mi.
Son durum nedir

Son durum nedir
yemin ederim kafayı yemek üzereyim garantiden para iadesi albilecekmiyim bilmiyorum, itopyadan yeni sipariş verdiğim aoc 24g42e model monitörü yanlış gonderdiler tarafima sacma sapan msi 27 inc 180 hz 1080p monitör yollamislar almadım direk kargocuya verdim dedim al naparsan yap bunu su basima gelenleri Allah dusmanima vermesin gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,597
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri