OMARZ 80+ Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 218 Reaksiyon skoru 49 Salı, 10:40 #105 Dostlar şimdi aradım Tech proyu, marka değişim için onay vermiş ama ellerinde muadil ürün kalmamış, 2 hafta kadar sürebilirmiş. Şuan sadece faturadaki tutarı iade alabiliyorum ve aşırı sıkıldım iade alıp farklı bişeylermi baksam.
Dostlar şimdi aradım Tech proyu, marka değişim için onay vermiş ama ellerinde muadil ürün kalmamış, 2 hafta kadar sürebilirmiş. Şuan sadece faturadaki tutarı iade alabiliyorum ve aşırı sıkıldım iade alıp farklı bişeylermi baksam.
OMARZ 80+ Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 218 Reaksiyon skoru 49 Salı, 12:20 #106 biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim.
biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim.
B BurakamaEmre 80+ Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 28 Reaksiyon skoru 3 Salı, 14:17 #107 Hocam bence acil monitör ihtiyacınız yoksa teklif yapmalarını bekleyebilirsiniz bazılarına çok güzel teklifler yapılmış OMARZ yazmış: biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim. Devamı için tıklayın...
Hocam bence acil monitör ihtiyacınız yoksa teklif yapmalarını bekleyebilirsiniz bazılarına çok güzel teklifler yapılmış OMARZ yazmış: biraz arastirdim aoc 24g42e modelini, özellikleri iyi gibi fiyat olarak da iyi direk siparismi versem bilemedim. Devamı için tıklayın...