neye göre kime göre leş? Oledi saymazsak, renkleri en iyi İps yansıtır. VA siyah renkleri iyi yansıtır herkese göre tercih değişebilir.IPS Ekran leşşşş o olmasa güzel monitörmüş en azından bi VA Panel olsa
teknik terimleri bilmem ama ips ve tn paneller bana hep leş gelmiştir, baktım baya bi karşılaştırmalarına baktım siyah tonlar da %30 civarında daha iyi görüntü veriyor va - ama ıps renkli tonlarda %10 civarı fark var bu yüzden yüzdesel gittiğimden ve görüntü farklarına baktığımda gerçekten kötü geliyo ıps bananeye göre kime göre leş? Oledi saymazsak, renkleri en iyi İps yansıtır. VA siyah renkleri iyi yansıtır herkese göre tercih değişebilir.
Nasıl bir cahil yorumu la buteknik terimleri bilmem ama ips ve tn paneller bana hep leş gelmiştir, baktım baya bi karşılaştırmalarına baktım siyah tonlar da %30 civarında daha iyi görüntü veriyor va - ama ıps renkli tonlarda %10 civarı fark var bu yüzden yüzdesel gittiğimden ve görüntü farklarına baktığımda gerçekten kötü geliyo ıps bana
VA panellerde pelerin gibi ghosting oluyor, siyah renk olduğunda diğer renkleride karartıyor, yanlardan bakınca renk bozulması oluyor.teknik terimleri bilmem ama ips ve tn paneller bana hep leş gelmiştir, baktım baya bi karşılaştırmalarına baktım siyah tonlar da %30 civarında daha iyi görüntü veriyor va - ama ıps renkli tonlarda %10 civarı fark var bu yüzden yüzdesel gittiğimden ve görüntü farklarına baktığımda gerçekten kötü geliyo ıps bana
Katılıyorum lakin panel hariç bence çok güzel tam f/pIPS Ekran leşşşş o olmasa güzel monitörmüş en azından bi VA Panel olsa
Çözünürlüğüne baktın mı? 1080p olan ne?10bine satılıyor ve 144 Hz 1080p
hocam nasıl f/p 144 Hz ve 1080 p nasıl 10bin oluyorKatılıyorum lakin panel hariç bence çok güzel tam f/p
Çözünürlüğüne baktın mı? 1080p olan ne?
siz farklı ürüne mi bakıyorsunuz? gönderdiğim ürün 2k 180Hertz nereden uydurdunuz 1080p 144hertzi?hocam nasıl f/p 144 Hz ve 1080 p nasıl 10bin oluyor
AOC 24g2u almayı düşünüyorum ama vatanda 10000 TL'ye satılıyor bu doğru fiyatımı