Neler Yeni

Yardım AOC 24G2U Hakkında

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Arkadaşlar şuan bayram indirimi dolayısıyla 1550 TL gibi bir fiyata satışta ve bence çok iyi. Yanında Rampage kulaklık tutacağı hediye. Tek tük olsa da ölü piksel sorunu yaşayanlar var. İtopya 1 tane bile ölü piksel çıksa iade veya değişim yapar mı ? Ve bu monitör iyi midir ? 1070 Tİ ile kullanacağım.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence güzel monitör. Ölü pixel hakkında değiiim yapıp yapmadıklarını müşteri hizmetleri ile iletişime geçip öğrenebilirsiniz. Ama yapmak zorundalar diye biliyorum.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa TURNA
Arkadaşlar şuan bayram indirimi dolayısıyla 1550 TL gibi bir fiyata satışta ve bence çok iyi. Yanında Rampage kulaklık tutacağı hediye. Tek tük olsa da ölü piksel sorunu yaşayanlar var. İtopya 1 tane bile ölü piksel çıksa iade veya değişim yapar mı ? Ve bu monitör iyi midir ? 1070 Tİ ile kullanacağım.
İtopya ilgilenecektir destek ekibi iyi ama fazla başınızın ağrımasını istemiyorsanız başka bir monitöre yönelin pek şikayeti olmayan

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopya ilgilenecektir destek ekibi iyi ama fazla başınızın ağrımasını istemiyorsanız başka bir monitöre yönelin pek şikayeti olmayan
Şikâyet yok zaten bu fiyata en iyi monitör bu. Ara sıra ölü pixel sorunu yaşayanlar oldu onun için soruyorum.

Utku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Utku
Twitter
utkuoloji
Facebook
utkuablak77
O Monitörü kullanıyorum iyi ki de almışım diyorum. IPS Panel olmasından kaynaklı ekran muazzam görünüyor.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa TURNA
Şikâyet yok zaten bu fiyata en iyi monitör bu. Ara sıra ölü pixel sorunu yaşayanlar oldu onun için soruyorum.
Biliyorum zaten güzel bir monitör tasarımı olsun kalitesi siz alın bence itopya ilgilenir

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
C24G1 kullanıcısı olarak keşke 24G2U alsaydım diyorum. Curved hevesim çabuk geçti. Tavsiye ederim.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Aoc 0 ölü piksel garantisi veriyor çıkarsa iade yada degisim yapabilirsin fakat ışık sızmasında vermiyor oda şans ben gaming gecesine bakicam 24g2u bekli bayram niyetine indirime girer eger girmezse wiewsonic xg2405 almayi dusunuyorum gecikme suresinden oturu vatanin acilmasini bekliyorum test edip alicam zira wiewde 0 olu piksel garantisi yok

dogubati

80+
bugün dediğiniz şekilde kampanyalı olarak aldım. 1500 tl civarı bütçeler için alınabilecek f/p bir monitördür. Bütçenizi 2000 TL'ye çıkaramıyorsanız sizde alın bu fiyatlar her geçen gün üstüne koyarak gidiyor. ölü piksel ile alakalı çok fazla şikayet yok, sadece olanlar konu ve başlık açtığı için size öyle gelmiş olabilir. çıksa bile her türlü değişim yapılır, aoc kendi söylüyor bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
can Köksalan

ölü piksel tüm ekranlarda çıkabilecek bir şeydir hiç olmaz dediğiniz marka modelde bile çıkabilir o biraz şans meselesi ama değişim ve iade için bir şey diyemem satıcı firma ile görüşmen daha doğru

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
ölü piksel tüm ekranlarda çıkabilecek bir şeydir hiç olmaz dediğiniz marka modelde bile çıkabilir o biraz şans meselesi ama değişim ve iade için bir şey diyemem satıcı firma ile görüşmen daha doğru
Evet biliyorum.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
güncel IPS panelde gecikme süresi TN'ye daha yakın XG2405'e bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom