Yardım AOC 24G2U Hakkında

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
Arkadaşlar şuan bayram indirimi dolayısıyla 1550 TL gibi bir fiyata satışta ve bence çok iyi. Yanında Rampage kulaklık tutacağı hediye. Tek tük olsa da ölü piksel sorunu yaşayanlar var. İtopya 1 tane bile ölü piksel çıksa iade veya değişim yapar mı ? Ve bu monitör iyi midir ? 1070 Tİ ile kullanacağım.

Bence güzel monitör. Ölü pixel hakkında değiiim yapıp yapmadıklarını müşteri hizmetleri ile iletişime geçip öğrenebilirsiniz. Ama yapmak zorundalar diye biliyorum.

Arkadaşlar şuan bayram indirimi dolayısıyla 1550 TL gibi bir fiyata satışta ve bence çok iyi. Yanında Rampage kulaklık tutacağı hediye. Tek tük olsa da ölü piksel sorunu yaşayanlar var. İtopya 1 tane bile ölü piksel çıksa iade veya değişim yapar mı ? Ve bu monitör iyi midir ? 1070 Tİ ile kullanacağım.
İtopya ilgilenecektir destek ekibi iyi ama fazla başınızın ağrımasını istemiyorsanız başka bir monitöre yönelin pek şikayeti olmayan

İtopya ilgilenecektir destek ekibi iyi ama fazla başınızın ağrımasını istemiyorsanız başka bir monitöre yönelin pek şikayeti olmayan
Şikâyet yok zaten bu fiyata en iyi monitör bu. Ara sıra ölü pixel sorunu yaşayanlar oldu onun için soruyorum.

O Monitörü kullanıyorum iyi ki de almışım diyorum. IPS Panel olmasından kaynaklı ekran muazzam görünüyor.

C24G1 kullanıcısı olarak keşke 24G2U alsaydım diyorum. Curved hevesim çabuk geçti. Tavsiye ederim.

Aoc 0 ölü piksel garantisi veriyor çıkarsa iade yada degisim yapabilirsin fakat ışık sızmasında vermiyor oda şans ben gaming gecesine bakicam 24g2u bekli bayram niyetine indirime girer eger girmezse wiewsonic xg2405 almayi dusunuyorum gecikme suresinden oturu vatanin acilmasini bekliyorum test edip alicam zira wiewde 0 olu piksel garantisi yok

bugün dediğiniz şekilde kampanyalı olarak aldım. 1500 tl civarı bütçeler için alınabilecek f/p bir monitördür. Bütçenizi 2000 TL'ye çıkaramıyorsanız sizde alın bu fiyatlar her geçen gün üstüne koyarak gidiyor. ölü piksel ile alakalı çok fazla şikayet yok, sadece olanlar konu ve başlık açtığı için size öyle gelmiş olabilir. çıksa bile her türlü değişim yapılır, aoc kendi söylüyor bunu.

Şikâyet yok zaten bu fiyata en iyi monitör bu. Ara sıra ölü pixel sorunu yaşayanlar oldu onun için soruyorum.

ölü piksel tüm ekranlarda çıkabilecek bir şeydir hiç olmaz dediğiniz marka modelde bile çıkabilir o biraz şans meselesi ama değişim ve iade için bir şey diyemem satıcı firma ile görüşmen daha doğru

ölü piksel tüm ekranlarda çıkabilecek bir şeydir hiç olmaz dediğiniz marka modelde bile çıkabilir o biraz şans meselesi ama değişim ve iade için bir şey diyemem satıcı firma ile görüşmen daha doğru
Evet biliyorum.

güncel IPS panelde gecikme süresi TN'ye daha yakın XG2405'e bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,505
Üyeler
187,689
Son üye
DarkReaper
Geri