aoc 24g2u ips 1ms

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
arkadaslar bu monitör 144hz 1ms çok kişi kullaniyor en çok satan monitörlerden fakat youtubeda inceleme kanallari en iyi 3.4ms en kötü 14ms tepkime süresi ölçmus yani ortalama 6 7 ms nasil 1ms diye geciyor o zaman 7 8 ms te 144hz in anlami kalmazki @crazyreign @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

Hissetmeyeceğin değerler onlar.
Al, geç!

Bu milisaniye olaylarından tam anlamıyorum ve çok da fark hissedileceğini düşünmüyorum.
Fakat monitörü 3 aydan fazladır kullanıyorum herhangi bir sorun olursa yardım edebiliriim(milisaniye dışında) ;)

7 ms ile 1ms arasındaki fark 0.006 saniyedir bun insan gözü algılayamaz aa bu 4ms çöp düyen bir ton cahil var

Çoğu monitör öyledir.
Yerinde olsam 24g2u almazdım

ben itopyadan indirimle 1499 tl ye almıştım. 4-5 gün kullandım. 1 adet ölü pixel çıktı dün değişim için geri gönderdim. 4-5 günde memnundum yani.

Almıştım, ölü piksel çıktı iade ettim. Bir daha aldım yine çıktı, yine iade ettim. Daha almadım.
10 ay oldu kullanıyorum ölü pikselsiz geldi bana film izlerken de baya güzel görüntüsü var oyunlarda da. tabi yalan değil alanların çoğunda dediğiniz hata çok oldu.

Son düzenleme:
Geri