Neler Yeni

aoc 24g2u kullananlar bakabilir mi lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Arkadaşlar masamın uzunluğu 47 cm yani dikey olarak klavyem 20 21 cm arası ve 1 2 cm ileride kullanıyorum geriye 24 cm kalıyor klavyem logitech g213 şimdi sorum şu geri kalan yere bu monitör sığar mı ayakları yana falan açılıyor bi bakar mısınız size zahmet ayaklar arası uzunluğu ve uzun ayakları ölçebilir misiniz lütfen

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Arkadaşlar masamın uzunluğu 47 cm yani dikey olarak klavyem 20 21 cm arası ve 1 2 cm ileride kullanıyorum geriye 24 cm kalıyor klavyem logitech g213 şimdi sorum şu geri kalan yere bu monitör sığar mı ayakları yana falan açılıyor bi bakar mısınız size zahmet ayaklar arası uzunluğu ve uzun ayakları ölçebilir misiniz lütfen
Hocam 110x55cm masam vardı, monitörü koydum ve dedim ki "böyle bir monitöre bu masa yakışmıyor. Gittim 400 TL'ye 140x70 bir masa aldım. Ferah ferah, geniş geniş o kadar güzel oldu ki. Masa tam yeter büyük ihtimalle ama siz büyüğünü alırsanız monitör daha şık durur.

Ayrıca eve gidince ölçülerine bakıp buraya yazarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 110x55cm masam vardı, monitörü koydum ve dedim ki "böyle bir monitöre bu masa yakışmıyor. Gittim 400 TL'ye 140x70 bir masa aldım. Ferah ferah, geniş geniş o kadar güzel oldu ki. Masa tam yeter büyük ihtimalle ama siz büyüğünü alırsanız monitör daha şık durur.

ya işte benim masamı değiştirme imkanım yok direkt odayla takım o yüzden 120x 48 ya da 49 benim dar olur diye asus tuf vg249q tercih edeceğim sanırım

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
ya işte benim masamı değiştirme imkanım yok direkt odayla takım o yüzden 120x 48 ya da 49 benim dar olur diye asus tuf vg249q tercih edeceğim sanırım
O da çok iyi bir monitör, daha iyi olur sizin için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O da çok iyi bir monitör, daha iyi olur sizin için.
aoc aslında içimde kaldı ama masama düzgünce sığmaz büyük ihtimalle en iyi ihtimal asus kalıyor ama ekstra dp kablosu almak gerekiyor bir de değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis bi ricam olacak ölçüm atacaktın ama isteğim şu eğer beni kırmazsan önde 2 tane uzun ayak var ya 1 tanesinin uzunluğu 2 ayak arası uzunluğu ve arkadaki ayakların birinin cm'sini atabilirsen çok çok memnun olurum şimdiden teşekkürler <3

Son düzenleme:
Top Bottom