önermiyorlar kanka o fiyat bandında başka monitölere yönelmeni öneririmYardım ederseniz sevinirim.
Yanıtın için sağ ol. Farklı bir önerin var mı ?önermiyorlar kanka o fiyat bandında başka monitölere yönelmeni öneririm
benim kullandığımı önercektim ama tn panel olduğu için çoğu kişi sevmiyor onun dışında f/p benceYanıtın için sağ ol. Farklı bir önerin var mı ?
Öneriyorlar dostum bizzat kendim de kullandım çok temiz kaliteli bir monitör. Kullan rahat rahat.Yardım ederseniz sevinirim.
Tamamdır yanıtın için teşekkür ederim.Öneriyorlar dostum bizzat kendim de kullandım çok temiz kaliteli bir monitör. Kullan rahat rahat.
Yardım ederseniz sevinirim.
Kim önermiyor reis? Kardeşim sen alacaksan öneririm biraz indirimleri takip et al şahsen kendim de kullanıyorum.önermiyorlar kanka o fiyat bandında başka monitölere yönelmeni öneririm
1400 TL kadar bulursun sabırlı olursan ötekü türlü 1650TL civarlarında geziyorKim önermiyor reis? Kardeşim sen alacaksan öneririm biraz indirimleri takip et al şahsen kendim de kullanıyorum.
Linkini atabilir misin ? Ben 1750 TL'ye bulabildim.Kim önermiyor reis? Kardeşim sen alacaksan öneririm biraz indirimleri takip et al şahsen kendim de kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1400 TL kadar bulursun sabırlı olursan ötekü türlü 1650TL civarlarında geziyor
Linkini atabilir misin ? Ben 1750 TL'ye bulabildim.
1850TL de geliyor reis ben acele ettim 1850TL ye aldım sen ben gibi hata yapmaŞu anda stokta yok 2 gün öncesine 1359TL Di. Öteki türlü çoğunlukla 1650 TL falan oluyor 1 2 güne yeniden gelir stoklaraAOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
forumda görmüştüm gezerken önermiyordu birkaç kişiKim önermiyor reis? Kardeşim sen alacaksan öneririm biraz indirimleri takip et al şahsen kendim de kullanıyorum.
1400 TL kadar bulursun sabırlı olursan ötekü türlü 1650TL civarlarında geziyor
Büyük indirim kaçırmışım sağ ol bilgilendirdiğin için.Şu anda stokta yok 2 gün öncesine 1359TL Di. Öteki türlü çoğunlukla 1650 TL falan oluyor 1 2 güne yeniden gelir stoklaraAOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
1850TL de geliyor reis ben acele ettim 1850TL ye aldım sen ben gibi hata yapma
İncehesap gaming gecesinde monitör indirime gireiblir mi sence ?Şu anda stokta yok 2 gün öncesine 1359TL Di. Öteki türlü çoğunlukla 1650 TL falan oluyor 1 2 güne yeniden gelir stoklaraAOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
1850TL de geliyor reis ben acele ettim 1850TL ye aldım sen ben gibi hata yapma
İncehesap itopya gibi siteler üzerinden bilgim yok, hepsi burada, gg, trendyol falan oralardan topladım ama dediğim gibi hepsi burada da çoğunluk indirim oluyorBüyük indirim kaçırmışım sağ ol bilgilendirdiğin için.
İncehesap gaming gecesinde monitör indirime gireiblir mi sence ?
Tamam teşekkür ederim.İncehesap itopya gibi siteler üzerinden bilgim yok, hepsi burada, gg, trendyol falan oralardan topladım ama dediğim gibi hepsi burada da çoğunluk indirim oluyor