- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Her zaman ölü piksel olma ihtimali vardır bu yüzden ölü piksek garantili monitörler tercih edilir.Veya kalitsli markalar.Hiç ölü pixel yokken çıkma ihtimali var mı?
Her zaman ölü piksel olma ihtimali vardır bu yüzden ölü piksek garantili monitörler tercih edilir.Veya kalitsli markalar.Hiç ölü pixel yokken çıkma ihtimali var mı?
zamanla çoğalacağını düşünmüyorum bir darbe olmadığı sürece ama yeni alındıysa bana öyle geldiyse ben değişim isterdim düzgün geleseye kadar.Bugün geldi bir ölü pixel var sonra artar mı acaba?
İade değil de değişim yapıyorlar mı acaba?zamanla çoğalacağını düşünmüyorum bir darbe olmadığı sürece ama yeni alındıysa bana öyle geldiyse ben değişim isterdim düzgün geleseye kadar.
benim aldığımda sorduğumda 14 gün içinde değiştim veya iade oluyordu şimdide olur diye düşünüyorum. Baya ucuza aldıysanız değişim isteyin bence.İade değil de değişim yapıyorlar mı acaba?
İtopya böyle şeylerde sorun çıkarıyor diyorlar şikayeyvar da daha önce ölü pixel den dolayı monitör iade eden var mı?benim aldığımda sorduğumda 14 gün içinde değiştim veya iade oluyordu şimdide olur diye düşünüyorum. Baya ucuza aldıysanız değişim isteyin bence.