hocam benim de hoşuma gitti ama hiç alakalı video bulamadımGayet güzel. 240 hz, 1 ms gtg, IPS panel ,350 nit parlaklık, 24" boyut. Bana göre tek eksisi yükseklik ayarı olmayışı. Sizin için sorun değilse bu piyasada iyi.
alienware istiyorum ama bütçe...Güzel monitör ama profesyonel olarak düşünüyorsan bu işi benq al ama buda bayağı güzel 0.5ms 240hz.
Emin misin pivot gibi görünüyor.Gayet güzel. 240 hz, 1 ms gtg, IPS panel ,350 nit parlaklık, 24" boyut. Bana göre tek eksisi yükseklik ayarı olmayışı. Sizin için sorun değilse bu piyasada iyi.
O ayrı bir seviye ama aoc üzmez bu arada kaliteli marka çok monitörü satılmıştır Türkiye'de.hocam benim de hoşuma gitti ama hiç alakalı video bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alienware istiyorum ama bütçe...
Uhh bir pivot özelliği var diye +3k da olmaz soygunculuk valla.değil hocam aynı modelin pivot özelliği olanı +3k
+1.5k imiş hocam pardonO ayrı bir seviye ama aoc üzmez bu arada kaliteli marka çok monitörü satılmıştır Türkiye'de.
Uhh bir pivot özelliği var diye +3k da olmaz soygunculuk valla.
Tek fark o değil gsync özelliği de var bunda
Ekran kartın neolabilir hocam dikkat etmemişim
240 hz monitör için +5000 TL felan vermeyin bence direkt 144-165 hz IPS panel kaliteli bir model alın geçin 3000 TL altına. Üste kalan parayla da ekipman vs alın.hocam benim de hoşuma gitti ama hiç alakalı video bulamadım
alienware istiyorum ama bütçe...