🔥İndirim AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör3799TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,995
SEPETTE %5 İLE ELEKTRONİK300
(TROY KARTA TROY300 KODU DA GEÇER)
Ekran görüntüsü 2025-11-05 202149.webp

Güzel fiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
24" FHD monitör arayan alsın direkt.

ben 2 gün önce aldım sorunsuz geldi tavsiye ederim ben aldığımda 3620 falandı bu paraya başka monitör bakmaya gerek yok alın geçin

Güzel monitör bugün elime geçti, 2k 32inç VA monitörden 24 inç 1080p ips monitöre downgrade yaptım ama pişman etmedi bu monitör, renk gamutu cidden hoş, ghosting doğru ayarlar ile minimum derece de, tek sıkıntı biraz ips glow var sağ üst ve alt tarafta ama çok dikkat etmeniz lazım, rahatsız etmiyor günlük kullanımda. alacaklara hayırlı olsun.

Almayın valla 2 gün önce aldım ne abarttıkları kadar görüntü kalitesi var ne de sağlam bir renk gamutu var. İzlemişler 2 tane yabancı youtuber ona göre yorum yapıyor bir şey bildiğini sanan 2 arkadaş :D Aldığım gibi iade ettim. Bende 20klık 30klık monitör kullansam öneririm herkese aynı monitörü sorun cıkınca veya beklendigi olmayınca herkeste olabiliyor diyim. Elimi oynatsam tıngır mıngır oynuyordu monitör sağlam bir masanız yoksa tepetaklak düşer haberiniz olsun. Ayrıca Kasasını ayaklarını falan çok adi yapmışlar bildiğiniz plastik hiç bir demir yer yok monitörde. Almayın aldırmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu işler 2 inceleme izlemeyle yabancı kanaldan takip etmeylede olmuyormuş onu öğrendik. Klavyeyle yazı yazarfken bile titrer mi bi monitör :D
Madem insanlara o kadar öneriyorsunuz, paraya kıyıp alın bir tane test edin. Hakkına girmeyin insanların. Almayın pişman olursunuz renk kalitesinden osundan busundan etkilendiyseniz gidin daha az renk kalitesi olan bir monitör alın şunu almayın. Daha çok sallanan bir monitör daha kullanmadım.

Son düzenleme:
asansörlü model yok mu asus vg249q kullanıyorum panel arızalanmaya başladı

Yok almayın paranızı çöpe atın daha iyi. Gelir birazdan monitörü kendi yapmış gibi ağzında salyayla önermeye gelenler. Kaliteli kaliteli monitörleri kullanıp milletin hakkına girenler :D Allah sorsun
5k'ya kadar fhd 24 inç ips hangi monitörü önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763
Geri