AOC 24G42E Monitör Hakkında Yardım ve Tavsiye

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
464
arkadaş bu konuyu açmış bu nedir? kaç gündür soruyorum herkes bu monitörü öneriyor. ve aldım kargoya verildi. napacağım şimdi?

arkadaş bu konuyu açmış bu nedir? kaç gündür soruyorum herkes bu monitörü öneriyor. ve aldım kargoya verildi. napacağım şimdi?
ışık sızması için odada sadece ışık kaynağı olarak monitör kalsın ve siyah ekran aç kkenarladan alttan-üstten ışık geliyormu
ölü pixel varmı kontrol et

ışık sızması için odada sadece ışık kaynağı olarak monitör kalsın ve siyah ekran aç kkenarladan alttan-üstten ışık geliyormu
ölü pixel varmı kontrol et
henüz gelmedi monitör ancak kargoya verilmiş. 6-7k bütçem vardı herkes bunu önerdigi için bunu aldım bu konuyu yeni gördüm

bu adam bu işin piri yardımcı olur şimdi size
sagolun hocam öyle evet forumda gezerken görüyorum sürekli hocam anlıyor.
sizin bir yorumunuz varsa dinlemek isterim

Işık sızması kronik bir sorun değildir. 100 bin TL'e alacağınız monitörde bile çıkabilir. Kalite kontrol durumu ışık sızması ve ölü piksel çıkma ihtimalini etkileyebilir.

En iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.
tabii ki hocam raporlarım onemli degil.
2 sorum daha var müsaitseniz.
Hepsi burada üzerinden satın aldım satıcı dey elektronik bir sıkıntı cıkarsa iade de veya herhangi bir seyde kolaylık sağlarlar mı?
2. sorumda monitörlerin default ayarları sıkıntılı oluyomuş sanırım. Bu monitör için özel olarak ne ayarları yapmam gerekir fikriniz var mı veya bununla ilgili bir video konu bir şey var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,996
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri