Conqureor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 464
Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çok şükür yok ghosting testide yaptım ama çok anlamadım, sizce ışık sızması sonuçları nasıl?
ışık sızması için odada sadece ışık kaynağı olarak monitör kalsın ve siyah ekran aç kkenarladan alttan-üstten ışık geliyormuarkadaş bu konuyu açmış bu nedir? kaç gündür soruyorum herkes bu monitörü öneriyor. ve aldım kargoya verildi. napacağım şimdi?Monitör bugün elime ulaştı ölü piksel çok şükür yok ghosting testide yaptım ama çok anlamadım, sizce ışık sızması sonuçları nasıl?
henüz gelmedi monitör ancak kargoya verilmiş. 6-7k bütçem vardı herkes bunu önerdigi için bunu aldım bu konuyu yeni gördümışık sızması için odada sadece ışık kaynağı olarak monitör kalsın ve siyah ekran aç kkenarladan alttan-üstten ışık geliyormu
ölü pixel varmı kontrol et
bu adam bu işin piri yardımcı olur şimdi size
bende ondan haber bekliyorumsagolun hocam öyle evet forumda gezerken görüyorum sürekli hocam anlıyor.
sizin bir yorumunuz varsa dinlemek isterim
Işık sızması kronik bir sorun değildir. 100 bin TL'e alacağınız monitörde bile çıkabilir. Kalite kontrol durumu ışık sızması ve ölü piksel çıkma ihtimalini etkileyebilir.bu adam bu işin piri yardımcı olur şimdi size
Oldu bil HocamIşık sızması kronik bir sorun değildir. 100 bin TL'e alacağınız monitörde bile çıkabilir. Kalite kontrol durumu ışık sızması ve ölü piksel çıkma ihtimalini etkileyebilir.
En iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.
tabii ki hocam raporlarım onemli degil.Işık sızması kronik bir sorun değildir. 100 bin TL'e alacağınız monitörde bile çıkabilir. Kalite kontrol durumu ışık sızması ve ölü piksel çıkma ihtimalini etkileyebilir.
En iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.