AOC 25G4SRE 24,5" 310 Hz 0.3ms G-Sync HDR400 Fast IPS Gaming Monitör
AOC 25G4SRE modeli, 24.5 inç boyutunda, 310 Hz yenileme hızına sahip IPS ekranı ile oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin.
Alınır mı beyler?
bu fiyata bu daha mantıklı hemde 2 k![]()
AOC 25G4SRE 24,5" 310 Hz 0.3ms G-Sync HDR400 Fast IPS Gaming Monitör
AOC 25G4SRE modeli, 24.5 inç boyutunda, 310 Hz yenileme hızına sahip IPS ekranı ile oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
Alınır mı beyler?
valla kağıt üstünde güzel duruyo ama monitör marka ve kağıt üstündeki özellikelre göre alınmaz. bilgim yok bu model hakkında bilen biri yorum yaparsa veya detaylı incelemesi varsa izle gidip bulabilirsen bi mağazada panel kalitesine bak@dızciii alınır mı hocam sistemin yanına birde monitör çekelim, renkleri güzel midir?
@Tayfunns bakarsa bence daha iyi olurvalla kağıt üstünde güzel duruyo ama monitör marka ve kağıt üstündeki özellikelre göre alınmaz. bilgim yok bu model hakkında bilen biri yorum yaparsa veya detaylı incelemesi varsa izle gidip bulabilirsen bi mağazada panel kalitesine bak
5060ti lı sistem aldı az önce ve yüksek hz istiyo sanırım zaten 5060ti a 2k pek önermem 1080p ultra takılsınbu fiyata bu daha mantıklı hemde 2 k
![]()
ThundeRobot ZQ27F260L-TUR 27 inç Monitör
2K ultra yüksek çözünürlüklü bu 27 inç dar çerçeveli oyun monitörü, film izleme, dizi izleme ve AAA oyunlar için olağanüstü keskin ve rafine görüntüler sunar.www.gaming.gen.tr
Hocam monitör güzel mi markayı bilmiyorum, 2k alasım vardı aklıma girdi şu an. daha uyguna 2k monitör var mıdır?bu fiyata bu daha mantıklı hemde 2 k
![]()
ThundeRobot ZQ27F260L-TUR 27 inç Monitör
2K ultra yüksek çözünürlüklü bu 27 inç dar çerçeveli oyun monitörü, film izleme, dizi izleme ve AAA oyunlar için olağanüstü keskin ve rafine görüntüler sunar.www.gaming.gen.tr
bilmeden önerdim eğer amacı 1080 p yüksek hz se alsın bunu buda güzel5060ti lı sistem aldı az önce ve yüksek hz istiyo sanırım zaten 5060ti a 2k pek önermem 1080p ultra takılsın
2k alacaksan bendesin. gamepower sonic t80 yapıştır incehesaptan bi tane bana dua et sonraHocam monitör güzel mi markayı bilmiyorum, 2k alasım vardı aklıma girdi şu an. daha uyguna 2k monitör var mıdır?
güzel bir marka türkiyeye yeni geldiHocam monitör güzel mi markayı bilmiyorum, 2k alasım vardı aklıma girdi şu an. daha uyguna 2k monitör var mıdır?
2k olmaz mı hocam sence? normalde fps oyunlar takılıyorum 1080p ultrada bozmaz hikayeliler için. renkleri güzel olsun yeter benim için soluk monitörleri sevmiyorum.5060ti lı sistem aldı az önce ve yüksek hz istiyo sanırım zaten 5060ti a 2k pek önermem 1080p ultra takılsın
bu biraz aştı bütçeyi bide markayı bende bilmiyorum detaylı inceleyen yoksa güvenip almazdımbilmeden önerdim eğer amacı 1080 p yüksek hz se alsın bunu buda güzel
![]()
ThundeRobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç Monitör
Yıldırım hızında nişan alma, keskin nişancılık, hareket ve yetenek kullanımı için giriş gecikmesini ortadan kaldırın.www.gaming.gen.tr
Hocam bilmiyorum valla, 2k oyunlarda düşük fps almaktansa 1080p rekabetçi takılırım. hikayelilerde ultra oynarım.2k alacaksan bendesin. gamepower sonic t80 yapıştır incehesaptan bi tane bana dua et sonra