TahaCel
80+ Platinum
Dahası
1080 p de oyun oynarken sıkıntı oluyormu bulanıklaşma felan
Kaliteli monitör ama bence çook büyük ben Aoc 24g2u aldım bana yetti.Arkadaşlar şimdi gaming gecesinde 1800 e aldım. sizce nasıl ? Aldığıma değer mi? hem oyun hem film odaklı kullanacağım.
![]()
AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
teşekkürlerAOC un G2 serisi güzel, hayırlı olsun.
benimki 24 dediğiniz gibi yeterliKaliteli monitör ama bence çook büyük ben Aoc 24g2u aldım bana yetti.
yeni pc sipariş ettim oyun için test büyük ihtimalle pc gelince denerim şimdilik laptopa bağladım ölü pixel test için1080 p de oyun oynarken sıkıntı oluyormu bulanıklaşma felan
mağazalarda incelerken monitörleri 24 ufak gelmişti hatta gözüm 32 ye kayıyordu ama 1080p için de çok büyük olurdu ama 27 de muhtemelen hiç bi sıkıntı olmazparlak, renkler canlı, karanlık sızma yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
benimki 24 dediğiniz gibi yeterli
yeni PC sipariş ettim oyun için test büyük ihtimalle PC gelince denerim şimdilik laptopa bağladım ölü pixel test için
Bende CQ27G2U modelini aldım kullanıyorum aşırı memnunum pişman olmazsınArkadaşlar şimdi gaming gecesinde 1800 e aldım. sizce nasıl ? Aldığıma değer mi? hem oyun hem film odaklı kullanacağım.
![]()
AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aynen zaten araştırınca çok iyi olduğunu farkettim. Hem hoparlörü var hem de pivot ayağı ips ekran 144 hz 1ms daha ne olsun di miBende CQ27G2U modelini aldım kullanıyorum aşırı memnunum pişman olmazsın
valla özellikle alt kalite bir monitörden geçiyorsan zevkten bayılıcaksınAynen zaten araştırınca çok iyi olduğunu farkettim. Hem hoparlörü var hem de pivot ayağı ips ekran 144 hz 1ms daha ne olsun di mi![]()
Asus rog g73sw dan geçiş yapıcam aslında bunun da ekranı çok iyi ama 17" ve artık çook eskidi yetmiyor yeni nesil oyunlaravalla özellikle alt kalite bir monitörden geçiyorsan zevkten bayılıcaksın