Sealine
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 186
- İsim
- Doğukan
Merhaba arkadaşlar aslında 2 monitör arasında kaldım biri msi'in yeni piyasaya sürdüğü rapid va panelli olan modeli fakat henüz incelemesi yok;
diğeri ise aoc'nun mini led olan modeli rtings inceleme puanları çok iyi fakat black smearing oluyor diyenler var;
ips panelli modelleri glow düşük kontrast vs. olduğu için tercih etmiyorum. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
MSI MAG 275CQRF QD 27" 170Hz 1ms HDMI DP Type-C AdaptiveSync HDR WQHD Rapid VA Curved Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 275CQRF QD 27" 170Hz 1ms HDMI DP Type-C AdaptiveSync HDR WQHD Rapid VA Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 275CQRF QD ITOPYA'da
www.itopya.com
diğeri ise aoc'nun mini led olan modeli rtings inceleme puanları çok iyi fakat black smearing oluyor diyenler var;
AOC 27" Q27G3XMN/BK 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP Adaptive Sync QHD MiniLed VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" Q27G3XMN/BK 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP Adaptive Sync QHD MiniLed VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G3XMN/BK ITOPYA'da
www.itopya.com
AOC Q27G3XMN Review
The AOC Q27G3XMN is a 27-inch budget gaming monitor. Competing with the Acer Nitro XV275U P3biipx, it's rather unique for a low-cost monitor as it features Mini ...
www.rtings.com
ips panelli modelleri glow düşük kontrast vs. olduğu için tercih etmiyorum. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..