Öneri AOC 27G2U hakkında öneri.

ARJHEN

80+
Reaksiyon skoru
111
Bütçe
2500
Arkadaşlar AOC 27G2U monitör almakta karar kılmış gibiyim ama pixel sorunu yaşamaktan korkuyorum ekrana yaklaşık 70 80 cm uzak olduğumu farz edersek bir sıkıntı yaşatır mı ? Yoksa direk 24" olan modeline mi yöneleyim ? Kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse çok memnun kalırım. Teşekkürler 🤗

2500 TL'ye 27" 240HZ IPS Panel Monitör al bence.
Monster Aryond olabilir.
Sıkıntı yaşayacağını sanmam.
Post automatically merged:

2K Monitör de var.

Monster Aryond olabilir.

2K Monitör de var.
Bakıyorum hemen.

Monster Aryond olabilir.

2K Monitör de var.
Sistemimin 2kya mümkün kılacağını sanmıyorum.

Bakıyorum hemen.

Sistemimin 2kya mümkün kılacağını sanmıyorum.
Sistemin nedir?
144HZ alabilirsiniz.
2K alamazsanız attığım 240HZ olanı alabilirsiniz.

Sistemin nedir?
144HZ alabilirsiniz.
2K alamazsanız attığım 240HZ olanı alabilirsiniz.
Ryzen 5 3600
Asus rog strix gtx 1660 super oc
Xpg 8x2
Attığınız Monster monitör mükemmel bir şey aslında onu direk alsam hiç üzülmem ama bütçem ips panele de yetiyor VA ile İPS farkını bir türlü canlı canlı görsem daha kolay seçebilirdim :(

27"de piksel sayarsın muhabbetini diyorsan tamamen balon bir muhabbet. Görmen için dibine girmen lazım. Yaklaşık 40 cmden kullanıyorum gayet memnunum 27g2u'dan. Aryond'un tek artısı 240 hz olması. Panelinin kaliteli olacağını düşünmüyorum. İncelemelerden de renk kalitesinin düşük olduğu bariz belli. Aryond yerine AOC,MSI,ASUS gibi 144 hz monitörlere yönelmende fayda var bence.

27"de piksel sayarsın muhabbetini diyorsan tamamen balon bir muhabbet. Görmen için dibine girmen lazım. Yaklaşık 40 cmden kullanıyorum gayet memnunum 27g2u'dan. Aryond'un tek artısı 240 hz olması. Panelinin kaliteli olacağını düşünmüyorum. İncelemelerden de renk kalitesinin düşük olduğu bariz belli. Aryond yerine AOC,MSI,ASUS gibi 144 hz monitörlere yönelmende fayda var bence.
Hocam bu bildirimiz çok mutlu etti beni aoc 27g2u düşünüyorum ben de çok güzel bir monitör. Teşekkür ederim ❤️

Attığınız Monster monitör mükemmel bir şey aslında onu direk alsam hiç üzülmem ama bütçem ips panele de yetiyor VA ile İPS farkını bir türlü canlı canlı görsem daha kolay seçebilirdim :(
Bütçeniz 2500 TL diye onu önermiştim.
AOC olanı alabilirsiniz üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,383
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame
Geri