- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Daha çok pubg mobile, gta 5, Forza kaldırır sistemin dediler forzada oynarım,Far cry türü oyunlar.Olmaz fakat hangi oyunları oynayacaksınız?
Daha çok pubg mobile, gta 5, Forza kaldırır sistemin dediler forzada oynarım,Far cry türü oyunlar.Olmaz fakat hangi oyunları oynayacaksınız?
2K alabilirsiniz.Daha çok PUBG mobile, gta 5, Forza kaldırır sistemin dediler forzada oynarım,Far cry türü oyunlar.
Hocam rahatsız ediyorum ama siz nereden almıştınız monitörü ?27"de piksel sayarsın muhabbetini diyorsan tamamen balon bir muhabbet. Görmen için dibine girmen lazım. Yaklaşık 40 cmden kullanıyorum gayet memnunum 27g2u'dan. Aryond'un tek artısı 240 hz olması. Panelinin kaliteli olacağını düşünmüyorum. İncelemelerden de renk kalitesinin düşük olduğu bariz belli. Aryond yerine AOC,MSI,ASUS gibi 144 hz monitörlere yönelmende fayda var bence.
Sinerji'den. Ölü piksel ve benzeri hatalı ürün gelmesi durumunda birebir değişim sağladıkları için orayı tercih etmiştim. Bazı firmalar değişim yerine garantiye gönderip süreci uzatıyor. Bu duruma da dikkat edebilirsin.Hocam rahatsız ediyorum ama siz nereden almıştınız monitörü ?
Tamamdır hocam teşekkür ederimSinerji'den. Ölü piksel ve benzeri hatalı ürün gelmesi durumunda birebir değişim sağladıkları için orayı tercih etmiştim. Bazı firmalar değişim yerine garantiye gönderip süreci uzatıyor. Bu duruma da dikkat edebilirsin.
Rica ederim. Aklına bir şey takılırsa yazmaktan çekinme. Ben de monitör alacağım zamanlar çok aralarda kalmıştım.Tamamdır hocam teşekkür ederim![]()
hocam geçen hafta bende alıcaktım 2040 lira civarıydı şimdi 2340 tl den satılıyor biraz beklerseniz tekrar düşebilir bence bende alıcam çünkü aynı monitörüTamamdır hocam teşekkür ederim![]()
Çok pahalanmış ya.hocam geçen hafta bende alıcaktım 2040 lira civarıydı şimdi 2340 TL den satılıyor biraz beklerseniz tekrar düşebilir bence bende alıcam çünkü aynı monitörü
evet ama tahminim yeniden düşücektir curved alıyor bide herkes o yüzden düzler pek revaçta değil 27 lerde düşücektir umarımÇok pahalanmış ya.
veyahut umarım gaming gecelerine 1700 1800 düşerevet ama tahminim yeniden düşücektir curved alıyor bide herkes o yüzden düzler pek revaçta değil 27 lerde düşücektir umarım![]()
Birkaç hafta önce vardı yanılmıyorsam ama fiyatını hatırlamıyorum. Ben yaklaşık 5 ay önce aldım o zaman 1800e düşmüştü. Şu an düşer mi bilemiyorum umarım daha uygun olur.evet ama tahminim yeniden düşücektir curved alıyor bide herkes o yüzden düzler pek revaçta değil 27 lerde düşücektir umarım
Post automatically merged:
veyahut umarım gaming gecelerine 1700 1800 düşer
Ooo monitörün meraklısı olması güzel bu almam için bir sebep dahahocam geçen hafta bende alıcaktım 2040 lira civarıydı şimdi 2340 TL den satılıyor biraz beklerseniz tekrar düşebilir bence bende alıcam çünkü aynı monitörü
Hocam kasam rahat 3 haftadır evde yatıyor monitörsüzlüktenBirkaç hafta önce vardı yanılmıyorsam ama fiyatını hatırlamıyorum. Ben yaklaşık 5 ay önce aldım o zaman 1800e düşmüştü. Şu an düşer mi bilemiyorum umarım daha uygun olur.
O oyunları 2kda oynaman zor ve bence gereksiz. Söylediğin AOC monitör gayet yeterli senin için.Daha çok PUBG mobile, gta 5, Forza kaldırır sistemin dediler forzada oynarım,Far cry türü oyunlar.