Öneri AOC 27G2U hakkında öneri.

27"de piksel sayarsın muhabbetini diyorsan tamamen balon bir muhabbet. Görmen için dibine girmen lazım. Yaklaşık 40 cmden kullanıyorum gayet memnunum 27g2u'dan. Aryond'un tek artısı 240 hz olması. Panelinin kaliteli olacağını düşünmüyorum. İncelemelerden de renk kalitesinin düşük olduğu bariz belli. Aryond yerine AOC,MSI,ASUS gibi 144 hz monitörlere yönelmende fayda var bence.
Hocam rahatsız ediyorum ama siz nereden almıştınız monitörü ?

Hocam rahatsız ediyorum ama siz nereden almıştınız monitörü ?
Sinerji'den. Ölü piksel ve benzeri hatalı ürün gelmesi durumunda birebir değişim sağladıkları için orayı tercih etmiştim. Bazı firmalar değişim yerine garantiye gönderip süreci uzatıyor. Bu duruma da dikkat edebilirsin.

Sinerji'den. Ölü piksel ve benzeri hatalı ürün gelmesi durumunda birebir değişim sağladıkları için orayı tercih etmiştim. Bazı firmalar değişim yerine garantiye gönderip süreci uzatıyor. Bu duruma da dikkat edebilirsin.
Tamamdır hocam teşekkür ederim ❤️

Çok pahalanmış ya.
evet ama tahminim yeniden düşücektir curved alıyor bide herkes o yüzden düzler pek revaçta değil 27 lerde düşücektir umarım :D
Post automatically merged:

evet ama tahminim yeniden düşücektir curved alıyor bide herkes o yüzden düzler pek revaçta değil 27 lerde düşücektir umarım :D
veyahut umarım gaming gecelerine 1700 1800 düşer

veyahut umarım gaming gecelerine 1700 1800 düşer
Birkaç hafta önce vardı yanılmıyorsam ama fiyatını hatırlamıyorum. Ben yaklaşık 5 ay önce aldım o zaman 1800e düşmüştü. Şu an düşer mi bilemiyorum umarım daha uygun olur.

hocam geçen hafta bende alıcaktım 2040 lira civarıydı şimdi 2340 TL den satılıyor biraz beklerseniz tekrar düşebilir bence bende alıcam çünkü aynı monitörü
Ooo monitörün meraklısı olması güzel bu almam için bir sebep daha 🙏

Birkaç hafta önce vardı yanılmıyorsam ama fiyatını hatırlamıyorum. Ben yaklaşık 5 ay önce aldım o zaman 1800e düşmüştü. Şu an düşer mi bilemiyorum umarım daha uygun olur.
Hocam kasam rahat 3 haftadır evde yatıyor monitörsüzlükten :( acilen almam lazım.

Daha çok PUBG mobile, gta 5, Forza kaldırır sistemin dediler forzada oynarım,Far cry türü oyunlar.
O oyunları 2kda oynaman zor ve bence gereksiz. Söylediğin AOC monitör gayet yeterli senin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,444
Üyeler
191,099
Son üye
iamberke_1
Geri