hz ile alakalı bi ayar gözükmüyo zaten kendi kendine indirip yükseliyo cs2 ye girdiğimde mesela 100lere kadar düşüyo ama bi oyun açık değilken geri 280 e yükseliyoYenileme hızı o monitörün ayarlar arayüzünden artıramıyor musunuz?
Monitörün anlık aldığı hz i gösteriyor. Normalhz ile alakalı bi ayar gözükmüyo zaten kendi kendine indirip yükseliyo cs2 ye girdiğimde mesela 100lere kadar düşüyo ama bi oyun açık değilken geri 280 e yükseliyo
Peki ekran kartınızın sürücüsünün uygulaması üzerinden yapmış olduğun bir ayar mı bunu tetikledi acaba?hz ile alakalı bi ayar gözükmüyo zaten kendi kendine indirip yükseliyo cs2 ye girdiğimde mesela 100lere kadar düşüyo ama bi oyun açık değilken geri 280 e yükseliyo
Durum bundan ibaret.Monitörün anlık aldığı hz i gösteriyor. Normal
Monitörün anlık aldığı hz i gösteriyor. Normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps göstergesi gibi bir şey
suanda onu deniyorum amd yazılımından freesynce özelliğini açmıştım kapattım denişycem şimdiPeki ekran kartınızın sürücüsünün uygulaması üzerinden yapmış olduğun bir ayar mı bunu tetikledi acaba?
Atıyorum dinamik yenileme hızı vs. gibi bir ayar?
Tavsiyem sürücü ayarlarını default'a çek hepsini. Bir de öyle bakar mısın?
aynen amd yazılımındaki freesynce özelliği yüzündenmiş eyvallahPeki ekran kartınızın sürücüsünün uygulaması üzerinden yapmış olduğun bir ayar mı bunu tetikledi acaba?
Atıyorum dinamik yenileme hızı vs. gibi bir ayar?
Tavsiyem sürücü ayarlarını default'a çek hepsini. Bir de öyle bakar mısın?
Rica ederim. İyi forumlarsuanda onu deniyorum amd yazılımından freesynce özelliğini açmıştım kapattım denişycem şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen amd yazılımındaki freesynce özelliği yüzündenmiş eyvallah