Neler Yeni

AOC AG275QXN monitörünü iade etmeli miyim?

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bütçe
5
Başta tavsiye üzerine AGON 27" AG275QXN/EU 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör sipariş verdim. Lakin bu ürün içime sinmedi ve bazı belli başlı şeyler gördüm. Normalde 1080 P 360hz monitör alacaktım. Sonrasında insanların yönlendirmesiyle birlikte 2k 165hz bu ürünü satın aldım böyle şeylerle karşılaştım. Sizce ürünün ince ayara ihtiyacı mı var yoksa direkt iade edip 1080 p 360Hz bir monitöre mi geçmeliyim?
Sistemim ; 4070 Tİ R7 7700X

Agon;
1691703127651.png

1691703189448.png

1691703245397.png

1691703256926.png

Mevcut eski monitörüm ( ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör )

1691703284887.png

Not: Fotoğraflar iphone13 le çekildi.

Ekler

• 1691703158735.png
    1691703158735.png
    2.2 MB · Hit: 54

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Yanlış Bilgilendirme
saçma sapan bir marka iade edin bilindik bir marka alın

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçma sapan bir marka iade edin bilindik bir marka alın
AOC'un ürünlerinden hocam ürün AOC'a güvenip böyle bir şey aldım birde tavsiye eden arkadaşımın bilgisine güvenerekten böyle bir şey geldi.

CptSpork

80+ Bronze
AOC'un ürünlerinden hocam ürün AOC'a güvenip böyle bir şey aldım birde tavsiye eden arkadaşımın bilgisine güvenerekten böyle bir şey geldi.
Hocam fotoğraf ile birebir bakmak pek aynı değil. Ama belli ki içiniz rahat etmemiş bu monitöre ısınamamışsınız. Ayarlarını biraz kurcalayın driverleri felan varsa onları kurun baktınız yine içinize sinmedi basın geçin iadeyi. Çok düşünürseniz iade hakkınız bittikten sonra pişman olabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir de kullanım amacınız da önemli. Eğer cs/valo gibi oyunlar oynuyorsanız kesinlikle 27 inç tavsiye etmem. FPS oyunlarında standart 24 inç'tir. Daha fazlası olursa ekran büyür ve kontrol etmeniz gereken alan fazla olur. Sağ üstteki Kill Feed'e bakmak için bile kafanızı oynatmanız gerekir.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Hocam fotoğraf ile birebir bakmak pek aynı değil. Ama belli ki içiniz rahat etmemiş bu monitöre ısınamamışsınız. Ayarlarını biraz kurcalayın driverleri felan varsa onları kurun baktınız yine içinize sinmedi basın geçin iadeyi. Çok düşünürseniz iade hakkınız bittikten sonra pişman olabilirsiniz
Arkadaşa söyledimde geri dönüş bekliyorum işte iade ile alakalı her şey hazır şu an. İnce ayarlar denedim arkadaşımın yönlendirmesiyle lakin bu şekilde kırmızı da görünen sorunu net gözle görebiliyorum. Asusta öyle bir şey görüntülenmiyor sadece fotoğrafta görüntülendi :) Evet %99 iade etmeyi düşünüyorum umarım iade üzerinde sorun yaşamam sinerjiden satın almıştım. Bugün geldi ürün zaten

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
VA panel yani TN ile kıyaslıyorsak Ghosting ve gecikme de daha fazla olur renk kalitesi de daha iyi olur. Sen TN ye alıştığın için garip gelmiş olabilir belki.

Edit: Kırmızılığı şimdi fark ettim, monitörde bir üretim hatası falan olabilir sorunu çözemezsen iade et.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
Başta tavsiye üzerine AGON 27" AG275QXN/EU 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör sipariş verdim. Lakin bu ürün içime sinmedi ve bazı belli başlı şeyler gördüm. Normalde 1080 P 360hz monitör alacaktım. Sonrasında insanların yönlendirmesiyle birlikte 2k 165hz bu ürünü satın aldım böyle şeylerle karşılaştım. Sizce ürünün ince ayara ihtiyacı mı var yoksa direkt iade edip 1080 p 360Hz bir monitöre mi geçmeliyim?
Sistemim ; 4070 Tİ R7 7700X

Agon;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Mevcut eski monitörüm ( ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör )

Alıntıyı görüntüle

Not: Fotoğraflar iphone13 le çekildi.
4070ti ya 1080p hakaret gibi olur bence iade edip eski monitörünüzle devam edin 3 5 bişey kenara attıktan sonra düzgün 2k bi monitör alın

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Ağa kafam çok bulanık benim. Ben böyle bir şey beklemiyordum bu üründen çok boş zamanımı yedi. Düzeltileceğini sanmıyorum bunun işte fikirlerinizi alıyorum duruma göre.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Farklı bir kablo ile deneyebilir mısın

İade durumu varsa iade et dicem ama sen taksitle aldın ödeme taksit taksit gelecek twisted bundan daha iyiydi ama almışsın artık peşin alsan iade de sıkıntı olmaz da taksitle sıkıntı işte

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Farklı bir kablo ile deneyebilir mısın

İade durumu varsa iade et dicem ama sen taksitle aldın ödeme taksit taksit gelecek twisted bundan daha iyiydi ama almışsın artık peşin alsan iade de sıkıntı olmaz da taksitle sıkıntı işte
Kendi display kablosuyla takılı zaten farklı bir hdmi kablosuda var yanında istiyorsan onla deniyim?

Taksitle almakta sıkıntı yok ziraatle konuştum direkt taksitleri kapatabiliyoruz dediler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kendi display kablosuyla takılı zaten farklı bir hdmi kablosuda var yanında istiyorsan onla deniyim?

Taksitle almakta sıkıntı yok ziraatle konuştum direkt taksitleri kapatabiliyoruz dediler
Nasıl kapatıyor valla bende çok alışveriş yaptım iade ettim banka kapanmıyor dedi demek ki ziraat da farklı hdmı ile de dene ama iade olur mu bilemiyorum çünkü açılmış kullanılmış servise gider servis iade verirse iade olur

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
Nasıl kapatıyor valla bende çok alışveriş yaptım iade ettim banka kapanmıyor dedi demek ki ziraat da farklı hdmı ile de dene ama iade olur mu bilemiyorum çünkü açılmış kullanılmış servise gider servis iade verirse iade olur
Ziraatle alakası yokki akbank kart vardı tv aldığımızda iade etmiştik 1 2 güne kapattılar

Ağa kafam çok bulanık benim. Ben böyle bir şey beklemiyordum bu üründen çok boş zamanımı yedi. Düzeltileceğini sanmıyorum bunun işte fikirlerinizi alıyorum duruma göre.
Hocam fotolarda zaten görüntü kalitesiz bence beklemeyin iade adin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom