Neler Yeni

AOC AG275QXN monitörünü iade etmeli miyim?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Taksitle olunca iade taksit taksit yansıyor bende öyle bilmiyorum
HDMI'Da aynı olay mevcut. Kanka olay şöyle normalde ürünü taksitle kapatınca tekte kapatabiliyorsun. Talimat veriyorsun borçları tektek ödüyor. Ürünü iade edeceğim kanka bu beni çok rahatsız eder. Sanki bozuk cd takmışsında öyle görüntü veriyor. Cayma hakkım var kanka iade almak zorundalar geldi açtım test ettim sarmadı. Daha bugün teslim aldım ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka keşke sana dediğimde beni sipariş iptali için uyarsaydın ne gerek vardı.... agona ya böyle sorun yaşadım bak şimdi bi ton uğraşacam sinerjiyle .d

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynı ay içerisinde 12 tane taksit yapmışlardı bana bilmiyorum diğer bankalar öylemi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade taksit*
İade taksit taksit yansıyor karta doğru mu anladım

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
@Kürşat Kütükçü ah kürşatım keşke uyaraydın siparişin iptalini vereceğim zaman ne diye agon dedin qwpoekpoqwekqw. İptal eder tutarın iadesini beklerdik :-( :D İade formu oluşturdum monitörü kutusuna koyacam şimdi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
@Kürşat Kütükçü ah kürşatım keşke uyaraydın siparişin iptalini vereceğim zaman ne diye agon dedin qwpoekpoqwekqw. İptal eder tutarın iadesini beklerdik :-( :D İade formu oluşturdum monitörü kutusuna koyacam şimdi
Dedim ya taksit taksit yansıyor diye sen görüştüm dedin komple yansıyacak ben taksit zannettim onu bekleyene kadar limit de düşükte kalacaktı bende olduğu gibi düşündüm para taksit taksit yatacak o bakiye gelene kadar zam gelecek diye düşündüm

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Dedim ya taksit taksit yansıyor diye sen görüştüm dedin komple yansıyacak ben taksit zannettim onu bekleyene kadar limit de düşükte kalacaktı bende olduğu gibi düşündüm para taksit taksit yatacak o bakiye gelene kadar zam gelecek diye düşündüm
Yapacak b ir şey yok kanka uğraşacaz akılsız başın çilesini ayaklar çekermiş bakalım nolacak. Ben iade alacaklarını düşünüyorum. Gidip 1080p 360hz güzel bir monitör alıp fps takılacam yapacak bir şey yok

Reav

80+ Silver
AOC'un ürünlerinden hocam ürün AOC'a güvenip böyle bir şey aldım birde tavsiye eden arkadaşımın bilgisine güvenerekten böyle bir şey geldi.
Keşke dediğim twisted minds modelini alsaydınız.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Reav

80+ Silver
Ürün hakkında çok fazla yorum yoktu kankam güvenemedim bende.
forumdaki bir arkadaş incelemesini bile yapmıştı keza bende 165hz 2k modeli var gayet memnun kaldım

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
forumdaki bir arkadaş incelemesini bile yapmıştı keza bende 165hz 2k modeli var gayet memnun kaldım
kanka şu an ürün için iade için destek oluşturdum başka arkadaşta diyor ki thh ye şimdiden başvur

Top Bottom