Bir kereye mahsus olan olaydan dolayı her monitörde aynı şey mi olacağını sanıyorsun. Bayadir takip ediyorum hiç 2000 TL'ye bu monitörden çok daha kaliteli olanı görmedim. Sen öyle bir söylüyorsun ki sanarsın her yerde 2kya kaliteli monitörler dolaşıyor.Güzel kardeşim piyasayı bilmiyorsan ben mi öğreteyim. Monitörleri bile fazla fazla fiyattan satıyorlar. Piyasayı git takip et. 6000₺ olan monitör anlık 3000₺’ye düşebiliyor.
Al o zaman ne duruyorsun. Beni inandırmak zorunda değilsin. Al geç.Bir kereye mahsus olan olaydan dolayı her monitörde aynı şey mi olacağını sanıyorsun. Bayadir takip ediyorum hiç 2000 TL'ye bu monitörden çok daha kaliteli olanı görmedim. Sen öyle bir söylüyorsun ki sanarsın her yerde 2kya kaliteli monitörler dolaşıyor.
Sizin nesliniz tükenmedi mi? 300 ekleyin hadi 400 ekleyince ya bırak 500 ekle yani 2300TL'ye daha iyisini rüyanda bile bulamazsın varsa yoksa muhalefet.Şu monitörlere para vermenizi önermem en azından 300-400₺ ekleyin kaliteli bir monitör alın.
Monitör stokları diğer bileşenlere nazaran daha yavaş tükeniyor inşallah yetişirsin.bende bu aoc monitörü almayı düşünüyorum ama sanırım yetişemeyeceğim eğer stok kalmazsa philips alacağım
Muhalefet olmayı sevmem ama bu doğruya yanlış yanlışa doğru diyeceğim anlamına gelmiyor. Yeri geldiğinde takdir etmişliğim de çok vardır hatasız kul yoktur eleştiriye açık değilsin maalesef.Sizin nesliniz tükenmedi mi? 300 ekleyin hadi 400 ekleyince ya bırak 500 ekle yani 2300TL'ye daha iyisini rüyanda bile bulamazsın varsa yoksa muhalefet.
hasdjkashdjkhasdjklas kafayı yersinnnnnnnnnnnn 2300'e daha iyisi varsa link versene arkadaş ne ağlama draması yaptınMuhalefet olmayı sevmem ama bu doğruya yanlış yanlışa doğru diyeceğim anlamına gelmiyor. Yeri geldiğinde takdir etmişliğim de çok vardır hatasız kul yoktur eleştiriye açık değilsin maalesef.
Ama bu fiyata en iyi monitör olduğunu değiştirmezMuhalefet olmayı sevmem ama bu doğruya yanlış yanlışa doğru diyeceğim anlamına gelmiyor. Yeri geldiğinde takdir etmişliğim de çok vardır hatasız kul yoktur eleştiriye açık değilsin maalesef.