15 gün önceden…hasdjkashdjkhasdjklas kafayı yersinnnnnnnnnnnn 2300'e daha iyisi varsa link versene arkadaş ne ağlama draması yaptın
15 gün önce ile şimdi aynı mı15 gün önceden…
Babamla iyi bir kavga ettik ama almadı diyor çok pahalı diyorum 3500tlden düşmüş diyoki hayır gerek yok deli oldum artıkITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
o fiyatları öylesine giriyorlar kimse almaz ben 2 yıl önce aldım bu monitörü 2 yıldır 1700 civarında geziyor.Ben 1900 TL iken almıştım 3000 TL olmuş vay be
3500 tlden düşmedi yalan fiyat. N11 de 2250 lira.Babamla iyi bir kavga ettik ama almadı diyor çok pahalı diyorum 3500tlden düşmüş diyoki hayır gerek yok deli oldum artık
Asıl fiyatı 3500 değil fazla indirim yapıyormuş gibi gözükmesi için fiyatı yüksek tutulmuş.Babamla iyi bir kavga ettik ama almadı diyor çok pahalı diyorum 3500tlden düşmüş diyoki hayır gerek yok deli oldum artık
Aynen öyle satılmıyor da zaten ama yinede acil monitör şartsa yoklukta gideri var ama tutupta rakipsiz yok böyle fiyat vs. söylemler gerçek dışı.o fiyatları öylesine giriyorlar kimse almaz ben 2 yıl önce aldım bu monitörü 2 yıldır 1700 civarında geziyor.
3500 tlden düşmedi yalan fiyat o
Belkide ama babam almıyor yine almaz yani fiyatlar artmış uyguna monitör bulmak zor diyom yok diyor bide inat yapıyor ben delirdim artık 7yıldır bilgisayar almıyor gidip bir yerde çalışsam simdi üst düzey bir pc almıştımAsıl fiyatı 3500 değil fazla indirim yapıyormuş gibi gözükmesi için fiyatı yüksek tutulmuş.
O zaman seni 1 ay yolluyorum, evinde zaman makinesi yapmaya çalış yapınca da 15 gün önceye gidip satın al.15 gün önceden…
senin yerinde olsam o monitörü şimdi sipariş verip 2k verdiğimi iptal ederdim zaten gelmediİtopyadan karne indirimlerinin ilk günü kasa ve monitör sipariş ettim o zaman bu monitör 2000 tlydi şuan 1800 TL itopya daha kargoyu teslim bile etmedi insana koyuyuyor saçma sapan sorunlar yaşattı site halada teslim alamadım ürünü