🔥İndirim AOC C24G1 144Hz 1ms 1.799TL

1700 Philips in 350 cd , aoc 250 bence atlamayın hemen Philips daha mantıklıu geliyor fiyatı daha iyi

Kardeşim bu monitör zaten 1900₺’di. Ayrıca benim böyle bir iddiam olmadı. Şu monitörleri alanların çoğusu memnun değil. 200-300₺ daha fazla verip kaliteli monitör alınması daha mantıklı.
200-300₺ daha fazla fiyatla kaliteli monitör gösterir misin?

İtopyadan karne indirimlerinin ilk günü kasa ve monitör sipariş ettim o zaman bu monitör 2000 tlydi şuan 1800 tl itopya daha kargoyu teslim bile etmedi insana koyuyuyor saçma sapan sorunlar yaşattı site halada teslim alamadım ürünü

Alınabilir ama büyük indirim değil maalesef daha iyisi bulunabilir bu fiyata. Bunu yazan sensin.
Evet daha iyisi bulunabilir gelecek indirimlerle. 3 hafta önce zaten 1900₺’ye satılırken kimsenin paylaşım dahi yapmadığı monitör 1800₺ olunca sırf tanıdık biri çıkarttı diye alın demek benim içime sinmiyor. İnsanları yanlış yönlendirmemeliyiz.

200-300₺ daha fazla fiyatla kaliteli monitör gösterir misin?
Güzel kardeşim piyasayı bilmiyorsan ben mi öğreteyim. Monitörleri bile fazla fazla fiyattan satıyorlar. Piyasayı git takip et. 6000₺ olan monitör anlık 3000₺’ye düşebiliyor.

İtopyadan karne indirimlerinin ilk günü kasa ve monitör sipariş ettim o zaman bu monitör 2000 tlydi şuan 1800 TL itopya daha kargoyu teslim bile etmedi insana koyuyuyor saçma sapan sorunlar yaşattı site halada teslim alamadım ürünü
Kaç gün oldu ? Ve bende dediğim gibi 2 gün önce sipariş eddim 1 günde kargoya verildi ama 1 gündürde kuryede gözüküyor.

Evet daha iyisi bulunabilir gelecek indirimlerle. 3 hafta önce zaten 1900₺’ye satılırken kimsenin paylaşım dahi yapmadığı monitör 1800₺ olunca sırf tanıdık biri çıkarttı diye alın demek benim içime sinmiyor. İnsanları yanlış yönlendirmemeliyiz.
Kimseye alın demedik sadece link bıraktık şuan bende monitör arıyorum fakat bütçem yok eğer bütçem buna yetiyor olsaydı bende şuanda alırdım. Gerçek indirim dediğin bütün teknoloji sitelerini açıp bakabilirsin 2k'dan başlıyor monitör fiyatları onlarda 60 hz 5 ms felan yani demek istediğim 1700 tl'n varsa şuan alabileceğin en iyi monitör philips , 1800 tl'n varsa alabileceğin en iyi monitörde bu.

Geri