Neler Yeni

AOÇ c27g1 sinyal yok

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
PC yi temizliyorum işim bitti monitörü çalıştırdım sinyal yok hatası aldım PC de her şey yerli yerinde düzgün çalışıyor ama monitör çalışmıyor hdmi kablolarını kontrol ettim yok hepsi doğru ama açılmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
PC yi temizliyorum işim bitti monitörü çalıştırdım sinyal yok hatası aldım PC de her şey yerli yerinde düzgün çalışıyor ama monitör çalışmıyor hdmi kablolarını kontrol ettim yok hepsi doğru ama açılmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ekran kartı güc bağlantısı yapılı mi ve yuvasına tam takılı mi monitörluk olay değil gibime geldi

denjz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Denizhan
Ramleri kontrol edin hocam hatta yerlerini değiştirip deneyin.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 16737789108704320394497358733146.jpg
    16737789108704320394497358733146.jpg
    2.4 MB · Hit: 37

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleri kontrol edin hocam hatta yerlerini değiştirip deneyin.
İki
Ram doğru slotta demi ?
Kral 2 tane ram yeri var birine taktım nerden anlicam doğru yerde olduğunu hadi yanlis yerde diyelim bu güne kadar nasıl çalıştı kasanın içini temizledim sonra açtığımda monitör sinyal yok uyarısı verdi ama kasanın içinden biseyin çıktığını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramleri kontrol edin hocam hatta yerlerini değiştirip deneyin.1 tane var zaten ram değiştirdim yine olmadı

Teşekkür ederim Beyler hepinize bütün kabloları tak çıkar yaptım ram i değiştirdim calisti

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Enes Karaca
İki

Kral 2 tane ram yeri var birine taktım nerden anlicam doğru yerde olduğunu hadi yanlis yerde diyelim bu güne kadar nasıl çalıştı kasanın içini temizledim sonra açtığımda monitör sinyal yok uyarısı verdi ama kasanın içinden biseyin çıktığını sanmıyorum

Teşekkür ederim Beyler hepinize bütün kabloları tak çıkar yaptım ram i değiştirdim calisti
Bir şey değil brom :D

ConquerorXIV

80+ Gold
başlık müq

SPYcore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
SPYcore
İki

Knk bendede aynı sorun var biraz daha açık anlatırmısın

Top Bottom