Sınır falan yok, monitöre uzaksa 27 inç alınabilir.24" için sınır 1080p.
Katılıyorum 27 inch 1080P monitör kullandım piksel sayma falan olmuyor. Gerçekten Piksel sayma durumu çok daha düşük çözümürlükte olurAOC 27G2U modelini kullanıyorum kalitesinden gayet memnunum. 27"te piksel sayma, görüntü kaybı gibi deyimlere takılma. Ağza sakız olmuş deyimler.. 24 ve 27 1080pnin görüntüdeki tek farkı 24 daha küçük olduğundan pikseller daha yoğundur bu da çok farkı olmasa da daha iyi renk doygunluğu demek. Ayrıyeten diğer husus ekrana olan konumun. Ben 40 cmlik bir mesafeden kullanıyorum gayet yeterli. Mesafen daha da kısa ve yakından kullanacağım dersen 24" öneririm. Bu mesafeyi koruman sadece göz sağlığı açından önemli. Her iki boyutta da dibine girersen pikselleri sayarsın.
Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz içinAOC 27G2U modelini kullanıyorum kalitesinden gayet memnunum. 27"te piksel sayma, görüntü kaybı gibi deyimlere takılma. Ağza sakız olmuş deyimler.. 24 ve 27 1080pnin görüntüdeki tek farkı 24 daha küçük olduğundan pikseller daha yoğundur bu da çok farkı olmasa da daha iyi renk doygunluğu demek. Ayrıyeten diğer husus ekrana olan konumun. Ben 40 cmlik bir mesafeden kullanıyorum gayet yeterli. Mesafen daha da kısa ve yakından kullanacağım dersen 24" öneririm. Bu mesafeyi koruman sadece göz sağlığı açından önemli. Her iki boyutta da dibine girersen pikselleri sayarsın.
Rica ederim.Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz için
Başlıktaki monitörü aldım. Umarım pişman etmez. 18,5" monitörden, 27" monitöre geçiyorumAOC 27G2U modelini kullanıyorum kalitesinden gayet memnunum. 27"te piksel sayma, görüntü kaybı gibi deyimlere takılma. Ağza sakız olmuş deyimler.. 24 ve 27 1080pnin görüntüdeki tek farkı 24 daha küçük olduğundan pikseller daha yoğundur bu da çok farkı olmasa da daha iyi renk doygunluğu demek. Ayrıyeten diğer husus ekrana olan konumun. Ben 40 cmlik bir mesafeden kullanıyorum gayet yeterli. Mesafen daha da kısa ve yakından kullanacağım dersen 24" öneririm. Bu mesafeyi koruman sadece göz sağlığı açından önemli. Her iki boyutta da dibine girersen pikselleri sayarsın.
Hayırlı olsun yine iyisin ben 15.6"lik laptoptan 27ye geçmiştim. İlk geldiğinde televizyon niyetine mi kullansam diyebilirsin daha sonra birkaç günde alışacaksınBaşlıktaki monitörü aldım. Umarım pişman etmez. 18,5" monitörden, 27" monitöre geçiyorum
Teşekkür ederim, monitörü uzakta kullandığımdan sorun olacağını sanmıyorum. Bir şekilde alışırım artıkHayırlı olsun yine iyisin ben 15.6"lik laptoptan 27ye geçmiştim. İlk geldiğinde televizyon niyetine mi kullansam diyebilirsin daha sonra birkaç günde alışacaksın
Özellikleri gayet güzel duruyor. Ben sadece paneline takıldım. VA panel ama Samsung mu bilmiyorum. Gelince bakacam, 14 gün koşulsuz iade var diye rahat davrandım biraz.Bende almayı düşünüyorum o monitörü ama monitör hakkında pek yorum bulamadım
Benim ips ama va da güzeldir. AOC panda panel kullanıyor. Baktın beğenmediğin bir kısmı var dediğin gibi yaparsın.Teşekkür ederim, monitörü uzakta kullandığımdan sorun olacağını sanmıyorum. Bir şekilde alışırım artık
Özellikleri gayet güzel duruyor. Ben sadece paneline takıldım. VA panel ama Samsung mu bilmiyorum. Gelince bakacam, 14 gün koşulsuz iade var diye rahat davrandım biraz.
24G2U kullanıcısıyım, soruları alabilirim.
Sizden ricam gelince Bilgi verirmisiniz ?Teşekkür ederim, monitörü uzakta kullandığımdan sorun olacağını sanmıyorum. Bir şekilde alışırım artık
Özellikleri gayet güzel duruyor. Ben sadece paneline takıldım. VA panel ama Samsung mu bilmiyorum. Gelince bakacam, 14 gün koşulsuz iade var diye rahat davrandım biraz.
Memnunmusunuz hocam pubg valorant tarzı oyunlar oynayacağım24G2U kullanıcısıyım, soruları alabilirim.