Neler Yeni

AOC C27G2ZE/BK 240 Hz monitör nasıldır?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
RTX2070S + 1080P kullanıyorum, pişmanım. Keşke 2K monitör alsaydım deyip duruyorum. Babana izah edersen anlayışlı olacaktır. Sen zaten oyunlarda çok yüksek fps alacaksın + 2K bir monitöründe olursa aradaki fps farkını anlamayacaksın bile. Bence her ne olursa olsun 2K geçmelisin.
Önerdiğin 2 monitörde hz ve inç bakımınfan değil ama şu msi 2k 165hz in 2600 lira oldunu görünce üzüldüm neyse yapıcak bir şeyim yok bu arada bana min 165hz şarttı

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Yine de anlatmaya çalış. O kadar para vereceksin ve 1080P kullanacaksın. Bu ekran kartın değeri 4K aradaki farka bak. 1080P ile 4K RTX - DLSS bir oyun oynadığını düşün. Geçen zaman olsun, babandan kavga yiyeceksen de ye yine de iade etmelisin. En az 2K bir monitör almalısın.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İyi ama 4k oyun için yapılmış bir ekran kartı olduğundan 2k 4k monitör öneriyoruz ama sen espor oyunlarını oynuyacaksan genellikle 240 hz da iyi.
Zula,csgo,fortnite,rust,cod warzone,pc pubg,pubg mobile,valorant,apex legends,r6,craftrise (minecraft),leuge of legends vb. Oyunlar oynuyacağım yayıncılıkta düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de anlatmaya çalış. O kadar para vereceksin ve 1080P kullanacaksın. Bu ekran kartın değeri 4K aradaki farka bak. 1080P ile 4K RTX - DLSS bir oyun oynadığını düşün. Geçen zaman olsun, babandan kavga yiyeceksen de ye yine de iade etmelisin. En az 2K bir monitör almalısın.
Evt haklısın ama birde şu ben 2 k monitörüm olsa bile AAA oyunlar dışında fazla 2k oynamam hem AAA oyunların fiyatıda acayip pahalı tutup ta fortnite pc pubg gibi oyunlarda 2k oynayan olmaz tabi kişiden kişiye değişir ben hem zevk hemde profesyonellik için oynuyacağım içinde 1080p idare eder

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Zula,csgo,fortnite,rust,cod warzone,PC PUBG,PUBG mobile,valorant,apex legends,r6,craftrise (minecraft),leuge of legends vb. Oyunlar oynuyacağım yayıncılıkta düşünüyorum
Zula csgo fortnite craftrise ve Pubg mobile oyunlarında 2k 4k gerektiğini düşünmüyorum ama rust rdr2 gibi oyunlarda 2k çok iyi oluyordu görüntü olarak.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hem 3070 almam için doların 7tl olması lazım eğer ocağın ortalarına kadar olmazsa mecbur 3060ti alıcam

Zula csgo fortnite craftrise ve PUBG mobile oyunlarında 2k 4k gerektiğini düşünmüyorum ama rust rdr2 gibi oyunlarda 2k çok iyi oluyordu görüntü olarak.
Rdr2 yi alabilirsem zaten onuda kesin oynarımda pahalı be birde 2k da 60fps altına düşebiliyoda bazen benim için akıcılık şart yeter ya 1080p eğer yaza doğru olmazsa 2k ya geçerim cevaplar için tşk

Zula csgo fortnite craftrise ve PUBG mobile oyunlarında 2k 4k gerektiğini düşünmüyorum ama rust rdr2 gibi oyunlarda 2k çok iyi oluyordu görüntü olarak.
Gta 5 rocket leuge flan da varda aklıma gelmedi epic games sağolsun

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Evt haklısın ama birde şu ben 2 k monitörüm olsa bile AAA oyunlar dışında fazla 2k oynamam hem AAA oyunların fiyatıda acayip pahalı tutup ta fortnite PC PUBG gibi oyunlarda 2k oynayan olmaz tabi kişiden kişiye değişir ben hem zevk hemde profesyonellik için oynuyacağım içinde 1080p idare eder
Kendini avutmaya çalışıyor gibisin. Tavsiyemi söyledim. Sen 1080P kullanırsan ilk ay bir şey demezsin ama RDR2 2K Ultra oynamak istemez misin? Çıkacak olan Cyberpunk RTX - DLSS 2K Ultra istemez misin? Sen AAA oyunlar dışında 2K kullanmam diyorsun, bende kullanmam. 1080P monitörümle CS'de 4-3 1280x769 kullanıyorum. Diğer rekabetçi oyunlarda da çözünürlük düşürerek oynamayı tercih ederim. PUBG gibi oyunlarda ekran açısı önemli olduğu için uzaktaki kişileri görmek adına 1600x900 veya 1920x1080 olarak oynarım.

Hem 3070 almam için doların 7tl olması lazım eğer ocağın ortalarına kadar olmazsa mecbur 3060ti alıcam
3060 Tİ gücü 2080S'den bile güçlü olacak denilmişti sanırım. Yine 2K monitör kullanabilirsin. Eğer imkanın varsa, istiyorsan 2K al. Senin tercihine kalmış. Zaten Ocağa daha çok var iptal ettirsen bile o zamana kadar yeni bir monitör alabilirsin. Ancak indirimli bir şekilde bulabilirsen.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Kendini avutmaya çalışıyor gibisin. Tavsiyemi söyledim. Sen 1080P kullanırsan ilk ay bir şey demezsin ama RDR2 2K Ultra oynamak istemez misin? Çıkacak olan Cyberpunk RTX - DLSS 2K Ultra istemez misin? Sen AAA oyunlar dışında 2K kullanmam diyorsun, bende kullanmam. 1080P monitörümle CS'de 4-3 1280x769 kullanıyorum. Diğer rekabetçi oyunlarda da çözünürlük düşürerek oynamayı tercih ederim. PUBG gibi oyunlarda ekran açısı önemli olduğu için uzaktaki kişileri görmek adına 1600x900 veya 1920x1080 olarak oynarım.

3060 Tİ gücü 2080S'den bile güçlü olacak denilmişti sanırım. Yine 2K monitör kullanabilirsin. Eğer imkanın varsa, istiyorsan 2K al. Senin tercihine kalmış. Zaten Ocağa daha çok var iptal ettirsen bile o zamana kadar yeni bir monitör alabilirsin. Ancak indirimli bir şekilde bulabilirsen.
Evt okurken korkudan kendimi avutmusum farkettim onu evt sende bir yandan haklısın

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

1080p ile 1440p arasındaki fark ne kadar hiç 2k görmedim de ? Mesala 1080p ile 2k yı yan yana koyup gösterseler farkedilirmi ?

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
1080p ile 1440p arasındaki fark ne kadar hiç 2k görmedim de ? Mesala 1080p ile 2k yı yan yana koyup gösterseler farkedilirmi ?
Bende göremedim ama aradaki farkı düşünebiliyorum. Mesela 720P 1080P arasındaki fark gibi 1080P - 1440P farkı olacaktır diye düşünüyorum. Keşke 2K alsaydım :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bende göremedim ama aradaki farkı düşünebiliyorum. Mesela 720P 1080P arasındaki fark gibi 1080P - 1440P farkı olacaktır diye düşünüyorum. Keşke 2K alsaydım :D
Bende keşke 😒

Mehmet Anıl

80+ Silver

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
aga rekabetçi oyunlar için 27 büyük max 24.5 alınmalıydı ayrıca rekabetçi oyunlar 27 inç curved ekranlarla oynanmaz
24.5 da küçük geliyor bana sorun olmaz ya 24 inç de bana garip geldi 27 inch iyidir hem sadece rekabetçi oynamıyacağım

aga rekabetçi oyunlar için 27 büyük max 24.5 alınmalıydı ayrıca rekabetçi oyunlar 27 inç curved ekranlarla oynanmaz
Umarım 27 inch umduğum gibidir büyük çıkarsa sıkıntı d

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Güzel seçim ama toplamayı düşünmüş olduğun sistemle 1080P üzücü olur. İndirimleri kovalayarak en az 2K bir monitör bulmanı tavsiye ederim. RTX 3070 + R5 5600X ikilisi ile 4K kadar yolun var.
Bu arada monitör bana geldi

RTX2070S + 1080P kullanıyorum, pişmanım. Keşke 2K monitör alsaydım deyip duruyorum. Babana izah edersen anlayışlı olacaktır. Sen zaten oyunlarda çok yüksek fps alacaksın + 2K bir monitöründe olursa aradaki fps farkını anlamayacaksın bile. Bence her ne olursa olsun 2K geçmelisin.
Bugun geldi kargo süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,387
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom