AOC EKRAN NASIL ALINIR MI ?

arasjr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
777
Bütçe
1500

AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms VGA 2xHDMI 2xDP FreeSync Premium Curved Gaming Monitör

Bu Ekran İndirime Girmiş Ve Aslında Bayaa İndirimde Fakat Alınır mı ?

VA PANEL KULLANMAKTA VA PANEL NASILDIR 23.6 inch Ekran Curved Almalımıyım ?

Ve 1.500 TL Bütçem Var Bu Ekranımı Önerirsiniz Yoksa Daha Güzel Ekranlar Var mı Bildiğiniz 1.500 TL Bandında

AOC Güvenilir Bir Markamı Güzel mi Yani ?

Ürün Linki : https://www.itopya.com/aoc-236-c24g...-2xdp-freesync-premium-curved-gaming-monitor/

Aoc çok köklü bir markadır sıkıntı yaşamazsın da o fiyata İPS monitör var. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum da renklerin daha canlı olmasını istiyorsan İPS almanı öneriyorum. Bu arada @SkyRose müsait ise hangisinin daha iyi olduğunu açıklayabileceğini düşünüyorum.

Aoc çok köklü bir markadır sıkıntı yaşamazsın da o fiyata İPS monitör var. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum da renklerin daha canlı olmasını istiyorsan İPS almanı öneriyorum. Bu arada @SkyRose müsait ise hangisinin daha iyi olduğunu açıklayabileceğini düşünüyorum.

Hocam VA Panel Daha Pahalı Diyorlar IPS Göre IPS Ekran Telefonlarda da Var Ama Pek Beğenilmiyor Sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Peki VA Panel Yerine IPS Olsa Daha mı Hoş Olurdu VA Olması Benim İçin Eksi Bir şey mi Acaba ?

Hocam VA Panel Daha Pahalı Diyorlar IPS Göre IPS Ekran Telefonlarda da Var Ama Pek Beğenilmiyor Sanırım

Hocam Peki VA Panel Yerine IPS Olsa Daha mı Hoş Olurdu VA Olması Benim İçin Eksi Bir şey mi Acaba ?
İPS tabii ki de daha hoş olur. Renk kalitesi bakımından İPS>VA>TN bu arada monitörün kaliteli olması sadece paneline bakarak anlaşılmaz. Monitör konusunda pek bilgim yok. Etiketlediğim arkadaş bu konuya bakabilirse hangi monitörün sana daha uygun olduğunu söyleyebilir.

İPS tabii ki de daha hoş olur. Renk kalitesi bakımından İPS>VA>TN bu arada monitörün kaliteli olması sadece paneline bakarak anlaşılmaz. Monitör konusunda pek bilgim yok. Etiketlediğim arkadaş bu konuya bakabilirse hangi monitörün sana daha uygun olduğunu söyleyebilir.
Peki Hocam Teşekkür Ederim

şuna bi bakmanızı öneririm
Daha mı İyi Hocam ?

- Hocam ben Aoc 31.5" hem 1k hemde 2k deneyimleme şansım oldu, 2k'yıda hala eşimin bilgisayarında kullanıyoruz.
Ekran oldukça büyük olmasına rağmen ışık sızması, ölü pixel veya pixelleşme gibi sorunlarla karşı karşıya kalmadık.
Panel olarak VA paneldi bizimkilerde. Ve ben renk bakımından çok memnun kaldım.
- Va panel alırım da rengi kötü mü olur acaba diye düşünmenizi gerektirecek bir durum söz konusu değil, memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
- Fakat seçtiğiniz monitörü deneyimlemedim. Kendi deneyimimi aktarmak istedim size bir fikir olsun diye.

Xg2405 de güzel düşmüş. Ben olsam onu alırdım IPS sonuçta, curved çok önemli değil benim için.

Xg2405 de güzel düşmüş. Ben olsam onu alırdım IPS sonuçta, curved çok önemli değil benim için.
Peki Hocam IPS VA 'dan Daha İyi Panel Anladığım Kadarıyla VA Panelin Eksikleri Nedir İPS 'e Göre Peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri