memnunmusun klavyeden basış hissiyatı kalitesi nasıl senceAlınır.
İnceleme - (DÜZENLENDİ)AOC GK500 MEKANİK KLAVYE İNCELEME
Klavyenin incelemesine başlayalım. Türkiye'de doğru düzgün bir bilgi veya inceleme yok bence. İlk olarak kutusundan çıkanlar: Bilek desteği çıkıyor magnetli. İster takıyoruz ister çıkarıyoruz. Malzeme kalitesi eh. Magnetli olması güzel olmuş. Klavyemizin malzeme kalitesi çok güzel...forum.donanimarsivi.com
Ben memnun kaldımAOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
memnunmusun klavyeden basış hissiyatı kalitesi nasıl sence
Ben de oyun için kullanıyorumişte bende ondan korkuyorum çok hafif tuşları varmış yazı yazmak için değil oyun için alıyorum alışma süreci nasıl olur
valla ben kararsız kaldım senin klavye kargoya verildimi
valla ben kararsız kaldım senin klavye kargoya verildimi
Herhangi bir yay seni varmı. Renklerini neden beğenmediniz peki, bende sipariş verdim kargoda şuan.Alıntıyı görüntüle
beklediğimden güzel şahsen kalitesi fakat renkleri ve uygulamasını pek beğenmedim
her hangi bir yay sesi yok daha önce 3-4 tane klavye değiştirdim kedim sürekli kablo yiyor ve renk olarak biraz daha farklı nasıl anlatacağımı tam bilmiyorumHerhangi bir yay seni varmı. Renklerini neden beğenmediniz peki, bende sipariş verdim kargoda şuan.