Neler Yeni

aOC GK500 Outemu Red Switch Klavye alınır mı?(Kullananlar yazabilir mi?)

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Arkadaşlar bir kaç kişi önerdi ve bir kaç yerde gördüm iyi dediler mecbur bütçeyi arttırmak zorunda kaldım. Ve diğer sitelere göre fiyatı baya düşmüş. Sizce alınır mı? Birde klavye türkçe tuş dizilimine sahip mi? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Kullananlar yorumlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar bir kaç kişi önerdi ve bir kaç yerde gördüm iyi dediler mecbur bütçeyi arttırmak zorunda kaldım. Ve diğer sitelere göre fiyatı baya düşmüş. Sizce alınır mı? Birde klavye türkçe tuş dizilimine sahip mi? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Kullananlar yorumlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
@Avolay

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata outemu switch çok pahalı. 100Tl daha ekle cherry mx red switch al.
o kadar bütçem yok kardeşim. Zaten zor bütçeyi bu kadar çıkardım. Para olsa alacağız zaten. Ve bir klavyeye o kadar para vermek istemiyorum. Yine de teşekkür ederim. (Bu arada iki switchin arasında ki fark ne)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
o kadar bütçem yok kardeşim. Zaten zor bütçeyi bu kadar çıkardım. Para olsa alacağız zaten. Ve bir klavyeye o kadar para vermek istemiyorum. Yine de teşekkür ederim. (Bu arada iki switchin arasında ki fark ne)
Cherry mx red bin kat daha kaliteli.
O zaman yurtdışından sana gamakay mk61 öneririm. İndirim kuponu ile 450TL civarı oluyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
hocam mx cheery çok daha kalitelidir ama asla zorlayamam dersen outemuda alınabilir

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Toz yüzünden basmama sıkıntısı var GK500'ün başka klavyelere bakın.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,133
İsim
Turuncu Keskin
Alışabileceğini düşünüyorsan bangood üzerinden gamakay alabilirsin. %60 klavye ama fazlasıyla iyi diyebilirim. İncelemesini yaptım, https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamakay-mk61-incelemesi.403215/

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,466
İsim
Mert Metshi
Almayın sorun yaşayanlar var.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Önermem alıp sorun yaşayıp iade ettim
nasıl bir sorun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alışabileceğini düşünüyorsan bangood üzerinden gamakay alabilirsin. %60 klavye ama fazlasıyla iyi diyebilirim. İncelemesini yaptım, https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamakay-mk61-incelemesi.403215/

Cherry mx red bin kat daha kaliteli.
O zaman yurtdışından sana gamakay mk61 öneririm. İndirim kuponu ile 450TL civarı oluyor.
Hocam yurtdışından bir şey almak istemiyorum daha dogrusu uğraşmak istemiyorum sıkıntılı gelir falan hiç uğraşamam yoksa klavyeyi gerçekten çok beğendim başka yerden alamaz mıyım?

Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,133
İsim
Turuncu Keskin
nasıl bir sorun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yurtdışından bir şey almak istemiyorum daha dogrusu uğraşmak istemiyorum sıkıntılı gelir falan hiç uğraşamam yoksa klavyeyi gerçekten çok beğendim başka yerden alamaz mıyım?
Sıkıntılı geleceğini hiç düşünmüyorum. Bana da bugün geldi, gerçekten kutulaması falan iyi bir sıkıntısı yok yani

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar