Neler Yeni

Aoc monitor servisi rezilliği

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
5 inde teslim olan üründen hala ses yok olarak çok sinirliyimki anlatamam.
Servis süresi 21 gün diye 21 günüde dolduruyorlar bu kadar sorumsuzluk olmaz.

Basit bir ürün üstelik monitör fişe takip arızaya bakması bile 5 dakika sürer.

1000011538.jpg

Shourd

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle
doldurmuşlarsa git şikayet et sana sıfırını vermek zorunda kalıyorlar diye biliyorum ve geçmiş olsun

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Görkem
Vallaha bu kadar adilik olmaz ya pes yemin ederim
çok tepki çekeceğimi biliyorum ama yine de doğru bildiğimi söylemekten kaçmayacam
bir ürünü servise gönderdiğimizde eğer ki o ürünle ilgili sorun sonuçlanana kadar idare edecek bir ürün elimizde yok ise
beklemesi ölüm gelir hepimize bunda bir itiraz yok
firmaların bazıları servis lik durumlarda çok hızlı bir şekilde dönmesi hem işimizin işleyişi hem firmanın + puan alması açısından da önemli

bu süreyi yasal süreç dahilinde uzatanlara sitem etmenizde kendinizce haklı görülebilir bir durum ama

yasal süreç hakkındaki süre hakkını sonuna kadar kullanan bir şahısa veya firmaya adi demek yakışmaz

ona bakarsan tüketici kanadında 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkını suistimal edercesine kullanan kullanıcılar da var

Bu gün itibari ile zaten yasal sürenin sonuna gelmiş hertürlü size geri dönmeleri gerekiyordu
sizin extradan yasal haklarınız doğmuş

ama bir firmanın yasal hakları doğrultusundaki süreyi istediği gibi kullanma hakkım vardır
bu süreci çık hızlı değerlendiren müşteri gözünde olumlu puan kazanır
yasal süreçler içerisinde son zamana kadar uzatan olumsuz puan kazanır ama uzatanı adi şrfsz filan yapmaz

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
21 gün değildir 21 iş günüdür 29 ekim vs araya girdi diye uzamıştır süreç, benim kardeşiminde kulaklıkta aynısı oldu. Bir de doğrudan servise değil aldığınız firmaya gönderdiyseniz onlarda birkaç gün inceleyip öyle kargoluyorlar süreç uzuyor.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok tepki çekeceğimi biliyorum ama yine de doğru bildiğimi söylemekten kaçmayacam
bir ürünü servise gönderdiğimizde eğer ki o ürünle ilgili sorun sonuçlanana kadar idare edecek bir ürün elimizde yok ise
beklemesi ölüm gelir hepimize bunda bir itiraz yok
firmaların bazıları servis lik durumlarda çok hızlı bir şekilde dönmesi hem işimizin işleyişi hem firmanın + puan alması açısından da önemli

bu süreyi yasal süreç dahilinde uzatanlara sitem etmenizde kendinizce haklı görülebilir bir durum ama

yasal süreç hakkındaki süre hakkını sonuna kadar kullanan bir şahısa veya firmaya adi demek yakışmaz

ona bakarsan tüketici kanadında 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkını suistimal edercesine kullanan kullanıcılar da var

Bu gün itibari ile zaten yasal sürenin sonuna gelmiş hertürlü size geri dönmeleri gerekiyordu
sizin extradan yasal haklarınız doğmuş

ama bir firmanın yasal hakları doğrultusundaki süreyi istediği gibi kullanma hakkım vardır
bu süreci çık hızlı değerlendiren müşteri gözünde olumlu puan kazanır
yasal süreçler içerisinde son zamana kadar uzatan olumsuz puan kazanır ama uzatanı adi şrfsz filan yapmaz
Çok cihaz gönderdim garantiye ama bu bosvermisliltir önemsiz kılmaktır.Telefonj bile 1 günde yapıp.veriyor artık servisler bizde 1 gün demiyoruz hadi 1 hafi 2 hafta olsun hocam bu kadar müşteri mağdur edilmez ortada 1 ay sürecek bir onarım durumu yok varsa panel değişir yoksa iade veya değişim yapılır sırf bu yüzden 2
Bedavadan verseler AOC marka ürün almam aldırmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

21 gün değildir 21 iş günüdür 29 ekim vs araya girdi diye uzamıştır süreç, benim kardeşiminde kulaklıkta aynısı oldu. Bir de doğrudan servise değil aldığınız firmaya gönderdiyseniz onlarda birkaç gün inceleyip öyle kargoluyorlar süreç uzuyor.
Biliyorum bana ayın 4 üne kadar süresi var dediler hepsiburadayada kaç defa dedim ilettik dediler 1 tane Allahını kulu dönmedi ya

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Görkem
Çok cihaz gönderdim garantiye ama bu bosvermisliltir önemsiz kılmaktır.Telefonj bile 1 günde yapıp.veriyor artık servisler bizde 1 gün demiyoruz hadi 1 hafi 2 hafta olsun hocam bu kadar müşteri mağdur edilmez ortada 1 ay sürecek bir onarım durumu yok varsa panel değişir yoksa iade veya değişim yapılır sırf bu yüzden 2
Bedavadan verseler AOC marka ürün almam aldırmam.
bakın ben size siteminizde haksızsınız demiyorum
problemler olabildiğince hızlı çözülmeli
boşta beklediğimiz hergün can sıkıcı bir durum bunların hiçbirine itirazımız yok

al işte hakaret etsen de etmesen de şu an için bir müşteri kaybettiler zaten
ne dedin bir daha almam aoc
işte servis süreci uzadı hali ile bir müşteri kaybetti

ama kimse yasal haklarını kullanıyor diye adi filan olmaz
ben online alışveriş konusunda her zaman tüketicinin haklarını savunan tüketiciye bir haksızlık yapıldığında firmanın üstüne giden biriyim ama bazen halkımız firmalara istemsiz şeyler de yaptırabiliyor
ama müşteri 14 günlük iade hakkını kullanınca (ki kimi müşteriler gayet güzel de kullanıyor ürünü 10 gün filan) bunda bir şey yok en doğal hak
firma hakkını kullanınca adi şrfsz olmaz

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

Alıntıyı görüntüle
bende itopyadan aoc monitör almıştım 1 ölü pixel ve pivotta boşta vida vardı adamlara kargonun ulaşması ile yenisi kargolamaları 2 3 saat sürmüştü resmi tatil vs girdi o yüzden olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hasan
Şu monitör sıkıntılı diye 500 fazla verip gidip r25i-30 aldim kafa rahat hiçbir sıkıntısı yok

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Şu monitör sıkıntılı diye 500 fazla verip gidip r25i-30 aldim kafa rahat hiçbir sıkıntısı yok
Bu işin garantisi yok hocam garanti bittikten 2 gün sonra aynı hatayı alırsan ozaman görürsün 😃

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Son gelişme: Hepsiburadadan aradılar servis iade çıkartmış bende değişim yapamıyormuyuz dedim departmana iletirim değişim için size aynı marka veya farklı marka ürün sunabilirler dedi bende sunsunlar değerlendirip iade veya değişim olarak karar verebilirim dedim.Özellikle aoc olmamasınıda belirttim.2 Günü bulur dediler bakalım ne olacak :)

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg

Alıntıyı görüntüle
Kanka aynısı QCY'nin garantisinde yaşıyorum. Ellerine ulaştığı günden beri sırada kulaklık. Destek hattına mesaj yazıyorum, diyolar daha 10 iş günü olmuş, 20 iş günü süremiz var. Valla rezillik ya.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Kanka aynısı QCY'nin garantisinde yaşıyorum. Ellerine ulaştığı günden beri sırada kulaklık. Destek hattına mesaj yazıyorum, diyolar daha 10 iş günü olmuş, 20 iş günü süremiz var. Valla rezillik ya.
Vallah bune böyle ya rezil durumda servisler bakalım inşallah iyi birsey sunarlar banada 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini kullanıyorlar o iş günün Asus ta falan hiç böyle sorun yaşamadım en baba 1 hafta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom