Biraz şans işi ghosting vs fiyatı iyiyse alınırFiyatlara göre bakınca 2K 180Hz Aoc ips monitör 1080p 144 asus monitör fiyatına geliyor sizce alınır mı?? Aoc markasından sorun çıkarmı?
Hocam merhaba imzanda gördüm, Anakart'ından memnun musun senin sistemine benzer sistem alacağım haftasonuna sormak istedimGenel olarak iyiler.
memnunumda daha iyisi alınabilirHocam merhaba imzanda gördüm, Anakart'ından memnun musun senin sistemine benzer sistem alacağım haftasonuna sormak istedim
Anakart modelinde normal olarak vereceğim bütçem bu anakart ama bu anakarttan bir tık daha iyi hangisi alınabilir hocammemnunumda daha iyisi alınabilir
bütçe?Anakart modelinde normal olarak vereceğim bütçem bu anakart ama bu anakarttan bir tık daha iyi hangisi alınabilir hocam
Anakartın ne kimemnunumda daha iyisi alınabilir
max 6kbütçe?
Arkadaşımda AOC vardı genel anlamda memnundu hocamFiyatlara göre bakınca 2K 180Hz Aoc ips monitör 1080p 144 asus monitör fiyatına geliyor sizce alınır mı?? Aoc markasından sorun çıkarmı?
imzaAnakartın ne ki
Bütçen neFiyatlara göre bakınca 2K 180Hz Aoc ips monitör 1080p 144 asus monitör fiyatına geliyor sizce alınır mı?? Aoc markasından sorun çıkarmı?
hayıruzerine 2k ekleyip asus monitor alayimmi?
Bütçe Meselesi hocam Asus'un kalitesini biz sorgulayacak değiliz elbetteuzerine 2k ekleyip asus monitor alayimmi?