🔥İndirim AOC Q24G2A 2K 24" 8.500₺

Bi ara 2k fiyatları uçmuştu. Bu ara güzel indirimler oluyor.

Msi in 240 hz olanı hala duruyor o mu iyi yoksa bu mu cevap alamıyorum bi türlü, ben fps oyunu oynamıyorum yine de alınır mı yoksa gerek yok mu?

Msi in 240 hz olanı hala duruyor o mu iyi yoksa bu mu cevap alamıyorum bi türlü, ben fps oyunu oynamıyorum yine de alınır mı yoksa gerek yok mu?
valorant cs gibi oyunalr oynamıyosan gereksız 240 hz ben valorant oynuyorum 144 fazla fazla yetıyor rankımda yücelık 144 ideal 240 fazla

valorant cs gibi oyunalr oynamıyosan gereksız 240 hz ben valorant oynuyorum 144 fazla fazla yetıyor rankımda yücelık 144 ideal 240 fazla
Adamlar 360 alıyor sen fazla diyorsun 😹 şimdi 520 ler çıkacak belki daha fazlası geride kalacaksın. Böyle oyunları oynayan insanlar için gerekli

msi ı alman daha iyi olur 27 inç hikayeli oyunlarda daha zevkli oluyor
Post automatically merged:

Saçma yorum 60hz oynayıp global olan da var

Arkadaşlar Dell G2724D mi yoksa bu monitör mü alınmalı?

240 hz monitörüm var.internet kafede 280hz monitör var arada oraya giderim keyif almak için.aradaki fark bariz hissedilir.ayrıca ona bakılırsa hikayeli oyunlar açısindan Monitör gereksiz git aynı paraya tv al kocaman ekranda yata yata oyunu oyna.manzarayı seyret.

Geri