Ak'f
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,003
- Bütçe
- 9000

Aoc Q27G4XF 27" 0.5 Ms 180 Hz Adaptive-Sync QHD Fast IPS HDR10 Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
Aoc Q27G4XF 27
Bu fiyata daha iyisi var mıdır?
hocam ben hala bekliyorum 2k monitör almayıR27qe biraz daha iyi fakat bu da üzmez. Öncelikli olarak ona yönelin.
Bu iki modeli düşünüyorum ancak Lenovo R27'de ölü piksel vs. sorun yaşayıp geri yollayanlar çok olmuş.R27qe biraz daha iyi fakat bu da üzmez. Öncelikli olarak ona yönelin.
Şart değil ancak AOC'dan daha iyi midir bu?pivot ve yukseklik ayari sart degilse h27t22c alinabilir
Bu iki modeli düşünüyorum ancak Lenovo R27'de ölü piksel vs. sorun yaşayıp geri yollayanlar çok olmuş.
Aldıktan sonra iadeyle uğraşmak istemiyorum açıkçası ama siz ne dersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şart değil ancak AOC'dan daha iyi midir bu?
Neyi bekliyorsun ki? 16k’ya kadar alabileceğin iyi modeller belli zaten. H27t22c, q27g4xf, r27qe, mag275cqrf qd, g65b, aw3225dm, aw3425dwm, 27gr83q-b, g274qpf e2, vg27aqml1a, m27qa, gs27qxa vb modeller. Mag275cqrf qd e2’nin de ghosting testi var e2 olmayan gibi iyi performans gösteriyor fakat ölçüm verileri yok. Kağıtüstünde eskisinden iyi değerler girmiş msi. Muhtemelen o da iyi bir monitör.hocam ben hala bekliyorum 2k monitör almayıbeklemeye devam edeyimmi yoksa şunu al geç artık dediğiniz varmıdır
max 10k ya kadar peşin fiyatına taksit seçeneği olan tam fp monitör almak istiyorum g65b alcaktım öğrenci indirimiyle ama sonrasında zam yedi 12k oldu onu artık almamNeyi bekliyorsun ki? 16k’ya kadar alabileceğin iyi modeller belli zaten. H27t22c, q27g4xf, r27qe, mag275cqrf qd, g65b, aw3225dm, aw3425dwm, 27gr83q-b, vg27aqml1a, m27qa, gs27qxa vb modeller. Mag275cqrf qd e2’nin de ghosting testi var e2 olmayan gibi iyi performans gösteriyor fakat ölçüm verileri yok. Kağıtüstünde eskisinden iyi değerler girmiş msi. Muhtemelen o da iyi bir monitör.
O zaman söylediğim modelleri takip etmen lazım. Birinden biri indirime girer zaten.max 10k ya kadar peşin fiyatına taksit seçeneği olan tam fp monitör almak istiyorum g65b alcaktım öğrenci indirimiyle ama sonrasında zam yedi 12k oldu onu artık almam
siz olsanız dediklerime göre ne alırdınızO zaman söylediğim modelleri takip etmen lazım. Birinden biri indirime girer zaten.
bu monitörün kalite kontrolü kötü müşterilerin çoğu ölü piksel ile ışık sızması yarattığını söylüyorR27qe biraz daha iyi fakat bu da üzmez. Öncelikli olarak ona yönelin.
bütçeyi yükseltirseniz bunu almanızı öneririm https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html![]()
Aoc Q27G4XF 27" 0.5 Ms 180 Hz Adaptive-Sync QHD Fast IPS HDR10 Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
Aoc Q27G4XF 27www.n11.com
Bu fiyata daha iyisi var mıdır?
Ölü piksel şikayeti eskiden fazla olan bir modeldi güncel olarak pek şikayet duymadım ama garanti veremem tabii.Bu iki modeli düşünüyorum ancak Lenovo R27'de ölü piksel vs. sorun yaşayıp geri yollayanlar çok olmuş.
Aldıktan sonra iadeyle uğraşmak istemiyorum açıkçası ama siz ne dersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şart değil ancak AOC'dan daha iyi midir bu?