Çözüldü✓ AOC Q27G4XF 27" Alınır mı?

Alınır güzel monitör. Bende bunu almayı düşünüyorum tavsiyeler üzerine.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
R27qe biraz daha iyi fakat bu da üzmez. Öncelikli olarak ona yönelin.

hocam ben hala bekliyorum 2k monitör almayı :) beklemeye devam edeyimmi yoksa şunu al geç artık dediğiniz varmıdır

Bu iki modeli düşünüyorum ancak Lenovo R27'de ölü piksel vs. sorun yaşayıp geri yollayanlar çok olmuş.
Aldıktan sonra iadeyle uğraşmak istemiyorum açıkçası ama siz ne dersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pivot ve yukseklik ayari sart degilse h27t22c alinabilir
Şart değil ancak AOC'dan daha iyi midir bu?

Bu iki modeli düşünüyorum ancak Lenovo R27'de ölü piksel vs. sorun yaşayıp geri yollayanlar çok olmuş.

• Beğen
hocam ben hala bekliyorum 2k monitör almayı :) beklemeye devam edeyimmi yoksa şunu al geç artık dediğiniz varmıdır
Neyi bekliyorsun ki? 16k’ya kadar alabileceğin iyi modeller belli zaten. H27t22c, q27g4xf, r27qe, mag275cqrf qd, g65b, aw3225dm, aw3425dwm, 27gr83q-b, g274qpf e2, vg27aqml1a, m27qa, gs27qxa vb modeller. Mag275cqrf qd e2’nin de ghosting testi var e2 olmayan gibi iyi performans gösteriyor fakat ölçüm verileri yok. Kağıtüstünde eskisinden iyi değerler girmiş msi. Muhtemelen o da iyi bir monitör.

Neyi bekliyorsun ki? 16k’ya kadar alabileceğin iyi modeller belli zaten. H27t22c, q27g4xf, r27qe, mag275cqrf qd, g65b, aw3225dm, aw3425dwm, 27gr83q-b, vg27aqml1a, m27qa, gs27qxa vb modeller. Mag275cqrf qd e2’nin de ghosting testi var e2 olmayan gibi iyi performans gösteriyor fakat ölçüm verileri yok. Kağıtüstünde eskisinden iyi değerler girmiş msi. Muhtemelen o da iyi bir monitör.
max 10k ya kadar peşin fiyatına taksit seçeneği olan tam fp monitör almak istiyorum g65b alcaktım öğrenci indirimiyle ama sonrasında zam yedi 12k oldu onu artık almam

max 10k ya kadar peşin fiyatına taksit seçeneği olan tam fp monitör almak istiyorum g65b alcaktım öğrenci indirimiyle ama sonrasında zam yedi 12k oldu onu artık almam
O zaman söylediğim modelleri takip etmen lazım. Birinden biri indirime girer zaten.

bu monitörün kalite kontrolü kötü müşterilerin çoğu ölü piksel ile ışık sızması yarattığını söylüyor

bütçeyi yükseltirseniz bunu almanızı öneririm https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html

Ölü piksel şikayeti eskiden fazla olan bir modeldi güncel olarak pek şikayet duymadım ama garanti veremem tabii.

R27qe>q27g4xf>=h27t22c. Ktc’nin birden fazla incelemede %85-87 civarı DCI-P3 ve %125 civarı SRGB çıktığını gördüm. Kontrast oranı ve parlaklık olarak benzeselerde ufak bir miktar renk gamutun da geri sayılır. Aradaki fark çok büyük sayılmaz fakat ayrıca aoc da ergonomi özellikleri de olduğu için ayrıca öne geçiyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri