Orda telefon numarası vardır ilk once orayı ara ver sorununu söyle onlar sana söyler ne yapman gerektiğini.AOC monitörümü servise yollamak istiyorum bu iş için aldığım yere mi yoksa direkt kutudaki kağıtta yazan yere mi başvurmalıyım
Aldığın yere götürürsen yaklaşık 3 - 4 gün daha fazla bekliyorsun. Örn ; MediaMarkt 1 ay kadar bekletiyor en ufak sorunda.AOC monitörümü servise yollamak istiyorum bu iş için aldığım yere mi yoksa direkt kutudaki kağıtta yazan yere mi başvurmalıyım
O zaman aldığın yere götür başın ağrımasın ürünün garanti kağıdında nasıl geçersiz numara olurtelefon numarası geçersiz.d
baya bir sürü il ismi var İzmiri arıyorum ilk başta kesik kesik bi garip çalıyodu şimdi direkt geçersiz diyo vatana götürüp fazla beklemek de istemiyorumAldığın yere götürürsen yaklaşık 3 - 4 gün daha fazla bekliyorsun. Örn ; MediaMarkt 1 ay kadar bekletiyor en ufak sorunda.
Kağıtta yazan yerede götürebilirsin ama ulaşması zahmetli olacaktır senin için o kadar yol falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman aldığın yere götür başın ağrımasın ürünün garanti kağıdında nasıl geçersiz numara olur
Vatan çok da bekletmiyor diye biliyorum açıkçası vatanın garanti hizmetini seviyorum hızlı geldi bana. Tabi olumsuz durum yaşayan arkadaşlar olmuşturbaya bir sürü il ismi var İzmiri arıyorum ilk başta kesik kesik bi garip çalıyodu şimdi direkt geçersiz diyo vatana götürüp fazla beklemek de istemiyorum
vatan evime çok yakın dediğiniz gibi yapayım o zamanVatan çok da bekletmiyor diye biliyorum açıkçası vatanın garanti hizmetini seviyorum hızlı geldi bana. Tabi olumsuz durum yaşayan arkadaşlar olmuştur
bi şey sorucam monitöre ilgili şimdi servise göndereceğim monitörü önceki gece saat 3 gibi kapattım sabah 8de kalktım açılmadı gayet normal kapatmıştım şimdi logosu bile gelmiyor (bilgisayarda televizyonda dark souls 3 oynuyorum bilgisayarın sorunu yok) bi kaç kere açıldı sonra geri gitti bi kere de alt tab atınca gitti ds3te.sizce sebebi ne olabilirVatan çok da bekletmiyor diye biliyorum açıkçası vatanın garanti hizmetini seviyorum hızlı geldi bana. Tabi olumsuz durum yaşayan arkadaşlar olmuştur
Monitörün modeli nedir.vatan evime çok yakın dediğiniz gibi yapayım o zaman
bi şey sorucam monitöre ilgili şimdi servise göndereceğim monitörü önceki gece saat 3 gibi kapattım sabah 8de kalktım açılmadı gayet normal kapatmıştım şimdi logosu bile gelmiyor (bilgisayarda televizyonda dark souls 3 oynuyorum bilgisayarın sorunu yok) bi kaç kere açıldı sonra geri gitti bi kere de alt tab atınca gitti ds3te.sizce sebebi ne olabilir
VA Panel denilen bir ekran türünü kullanıyorlarmış monitörde. Bu panel hakkında bilgim yok ama ekran arkasındaki ledler Patladı desem böyle bir şey olmamış gibi.C24G1
tabii kiVA Panel denilen bir ekran türünü kullanıyorlarmış monitörde. Bu panel hakkında bilgim yok ama ekran arkasındaki ledler Patladı desem böyle bir şey olmamış gibi.
Rica etsem monitörü açıp el feneri ile ekranda herhangi bir yazı görüntü var mı bakabilirmisin ?
baktım ilk açtığımda logosu tamamen geldi(tamamen şansıma) sonra yine açtım kapadım logosu bile yok ve bütün ledler yazıyor bir ışık var ama görüntü yok no signal da yazmıyorVA Panel denilen bir ekran türünü kullanıyorlarmış monitörde. Bu panel hakkında bilgim yok ama ekran arkasındaki ledler Patladı desem böyle bir şey olmamış gibi.
Rica etsem monitörü açıp el feneri ile ekranda herhangi bir yazı görüntü var mı bakabilirmisin ?
Dostum kusura bakma sorununu anlayamadım bende , sanırım bir servise göndermen en iyisi olucak.tabii ki
baktım ilk açtığımda logosu tamamen geldi(tamamen şansıma) sonra yine açtım kapadım logosu bile yok ve bütün ledler yazıyor bir ışık var ama görüntü yok no signal da yazmıyor