renk kalitesi ve paneli daha iyi yani daha canlı renkler var hocam delle göreaocun ne ekstrası vardır ki hocam
renk kalitesi ve paneli daha iyi yani daha canlı renkler var hocam delle göreaocun ne ekstrası vardır ki hocam
alınırda aoc varken alınmazTuf alınmaz mı peki reis
eğer maddi açıdan sizi yorucaksa asus tuf alıp geçebilrsiniz öyle aman aman fark yok ince detay işleri bu,kendinizi kasıp 500tl daha vereyim falan hiç zahmet etmeyın.Bütçe sorunu yoksa attığım aoc daha iyi ve yükseklik ayarı var ondan dolayı dedimYani hocam tufun arkası daha sağlam ve birazcık daha ucuz olduğundan daha cazip geliyor bana şu anlık ama emin değilim
Çok sağolun hocam o halde yükseklik ayarı pek dert değil de dediğiniz gibi bütçeyi pek aşmak istemiyorumeğer maddi açıdan sizi yorucaksa asus tuf alıp geçebilrsiniz öyle aman aman fark yok ince detay işleri bu,kendinizi kasıp 500tl daha vereyim falan hiç zahmet etmeyın.Bütçe sorunu yoksa attığım aoc daha iyi ve yükseklik ayarı var ondan dolayı dedim
Yok çok detaylı baktım ettim bişi yok benimkinde şansda olabilir belki bilemedimÖlü pikselle falan karşılaştınız mı acaba hocam
Hocam ben aldığım da 4000e almıştım mantıklıydı. Fp hangisi diyorsanız odur. Cihaz kullanıcısı olarak yardım etmek istedimAnladım hocam sanırım yine de tuftan yana kullanacağım hakkımı gibi
Çok teşekkür ederim kızma gibi söylemek istememiştim pardon hocamHocam ben aldığım da 4000e almıştım mantıklıydı. Fp hangisi diyorsanız odur. Cihaz kullanıcısı olarak yardım etmek istedim