F fred1c 80+ Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 162 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Onur Can Özdemir 27 Aralık 2021 #14 Sınava girmek senin yararına olur. Aöle normal öğretimden geçince geçtiğin derslerin kredisi verir. Otomatik atıyorum 50 kredi ile başlarsın.
Sınava girmek senin yararına olur. Aöle normal öğretimden geçince geçtiğin derslerin kredisi verir. Otomatik atıyorum 50 kredi ile başlarsın.
4emirrr 80+ Bronze Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 989 Dahası Reaksiyon skoru 442 Konum Yatakta İsim Emir Kara 27 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 fred1c yazmış: Sınava girmek senin yararına olur. Aöle normal öğretimden geçince geçtiğin derslerin kredisi verir. Otomatik atıyorum 50 kredi ile başlarsın. Devamı için tıklayın... kaç kredi ile geçiyoruz aöl de tam olarak sistem nasıl çalışıyor ve ders saatleri kaçta oluyor
fred1c yazmış: Sınava girmek senin yararına olur. Aöle normal öğretimden geçince geçtiğin derslerin kredisi verir. Otomatik atıyorum 50 kredi ile başlarsın. Devamı için tıklayın... kaç kredi ile geçiyoruz aöl de tam olarak sistem nasıl çalışıyor ve ders saatleri kaçta oluyor