nijer07
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
triflli osman ne ahaahaEvet kapıda ödeme ile şubeye sparil ettim
Teslim alanlara gerçek çıkarsa bende alırım![]()
triflli osman ne ahaahaEvet kapıda ödeme ile şubeye sparil ettim
çok kıskandım gerçekten nolur 2 3 tane de bana al ben düşünme ve mantık yürütme kapasitesi olan biriyimkardeşim paramda gözün mü var???? sabahtan beri???![]()
bende öyle yapacagımda site onay kodunu emaile göndermiyor.Evet kapıda ödeme ile şubeye sparil ettim
benim onay verdi mail adresini onayladınmıbende öyle yapacagımda site onay kodunu emaile göndermiyor.
yok onay kodu gelmiyor kanka nedense emailebenim onay verdi mail adresini onayladınmı
evet doyumsuzum bu şartlar altında yaşamamıza neden bir şey demiyorsun hayatımız bok gibi aklını başına al sence 5 tane alabilecek enayi var mı öylesine dedimDoyumsuz musunuz arkadaş 5 adet felan almış utanmadan söylüyor, kargoya verildi diyen müşteri hizmetine ulaşşın bakalım olay neymiş.![]()
hocam hesabını değiştir başka hesapla kayıt ol olmazsa uğraşma iptal olcak zatenyok onay kodu gelmiyor kanka nedense emaile
Spam klasörüne gelmiştir belkiyok onay kodu gelmiyor kanka nedense emaile
ohaaaa iyi ki aldım lannn bedeva ürünnnnn ahaahahNe dolandırıcısı beyler geliyor gelmekte olaaaannnnnnnnnn. Şoklardayım nasıl olabilir böyle bişey
Alıntıyı görüntüle
Şaka gibi. Hocam kutunun içinde taş gelecek sanırım. yinede kargo takibini yapıp burayı bilgilendirirsen sevinirimNe dolandırıcısı beyler geliyor gelmekte olaaaannnnnnnnnn. Şoklardayım nasıl olabilir böyle bişey
Alıntıyı görüntüle
Adam bişey göndermiş bakalım gönderdiği şey aldığın ekran kartı mı. Eğer yazılan ürünse gönderdiği muhteşem bir olay. Ama%95 yazılan ekran kartı çıkmayacak başka bişey gelecekNe dolandırıcısı beyler geliyor gelmekte olaaaannnnnnnnnn. Şoklardayım nasıl olabilir böyle bişey
Alıntıyı görüntüle