Ahmet Berat Ak
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 995
Vodafone yanımda ile 100tl üzeri alışverişinize 50 TL kupon var aorus m2 yi ekleyip almaya çalıştığınızda 80 TL olarak gözüküyor
Daha yeni 130 TL'ye aldım :/Vodafone yanımda ile 100tl üzeri alışverişinize 50 TL kupon var aorus m2 yi ekleyip almaya çalıştığınızda 80 TL olarak gözüküyor
yazık olmuşDaha yeni 130 TL'ye aldım :/
Alınır mı iyi midirVodafone yanımda ile 100tl üzeri alışverişinize 50 TL kupon var aorus m2 yi ekleyip almaya çalıştığınızda 80 TL olarak gözüküyor
Uygulama çok yavaş bendemi sorun varKardeşim paylaştığın için sağol
Mouse u bilmemde gayet fazla ürün var istediğinde kullanabilirsinAlınır mı iyi midir
Paylaştığın için teşekkürler aldım 1 taneVodafone yanımda ile 100tl üzeri alışverişinize 50 TL kupon var aorus m2 yi ekleyip almaya çalıştığınızda 80 TL olarak gözüküyor
O 50 TL kısa süreli mi yoksa sonsuz mu diğer hatlardan da bişey alayımVodafone yanımda ile 100tl üzeri alışverişinize 50 TL kupon var aorus m2 yi ekleyip almaya çalıştığınızda 80 TL olarak gözüküyor
bilmemki hocam denemek lazımPaylaştığın için teşekkürler aldım 1 tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O 50 TL kısa süreli mi yoksa sonsuz mu diğer hatlardan da bişey alayım
bu vodafone olayı ne zaman akdar geçerliVodafone yanımda ile 100tl üzeri alışverişinize 50 TL kupon var aorus m2 yi ekleyip almaya çalıştığınızda 80 TL olarak gözüküyor
Bitti sanırım hocam,bendede arkadaşımdada gözükmüyor.bu vodafone olayı ne zaman akdar geçerli