Aorus rtx 3070 alınır mı tavsiye

Hiçbir ülkede aynı fiyatta değiller. RX 6900 XT'nin fiyatı RTX 3070'ın fiyatının iki katı.
Rtx e daha yakınım artık sanki rx 6800xt den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışını baz alıyorum😀
Türkiye'de yaşıyorum sadece akrabalar getirecek

Aorus Master çok daha iyi anlamında dedim =)
EVGA XC Gaming giriş seviye bir mode, Aorus Master üst seviye.
Evganin 3070 in FPS ve ısı değerlerine baktım aorus bundan iyiyse zaten baya baya iyi olur ben amazondan akrabalarıma aldiracagim vergi sıkıntısı da yok 2 yıl da garantisi olucak

Evganin 3070 in FPS ve ısı değerlerine baktım aorus bundan iyiyse zaten baya baya iyi olur ben amazondan akrabalarıma aldiracagim vergi sıkıntısı da yok 2 yıl da garantisi olucak
Evgaya Türkiye'den paketleyip garantiye gönderirsem Amazon karşılıyormus aynısını aorus içinde yapar galiba öyle düşünüyorum yaparsa zaten aorus alacağım ilk tercihim o olur

Evgaya Türkiye'den paketleyip garantiye gönderirsem Amazon karşılıyormus aynısını aorus içinde yapar galiba öyle düşünüyorum yaparsa zaten aorus alacağım ilk tercihim o olur
RX 6800 XT için bütçeniz varsa onu alın.

Biliyorum knk ben bu ekran kartlarını çok araştırdım yani yurt dışında akrabalarım var ama bir sorun çıkınca da kargolar gönder hem onlar hem bizim için büyük vakit kaybı bana evga marka önerdiler birde aorus

İkisininde Türkiye'de garantisi var diye mantıklı olan da o zaten

Aorus için mi FE için mi ?
Evga alın
Global garanti var, FTW3 ULTRA iyi gider.

RX 6800 XT için bütçeniz varsa onu alın.
Sapphire ve MSI için var hepsi 8 bin TL civarı Fidelity mi ne var ama dlss ye denk değil rtx i kullanırken de biraz düşük kalıyor evganin veya aourusun rtx performansini pek bilmiyorum ama 6800xt hala biraz gelişmeli bence

Evga alın
Evga 3070 alabilirim de 10 bin TL 600 650 dolar felan olabilir o da beni baya baya zorlar

Sapphire ve MSI için var hepsi 8 bin TL civarı Fidelity mi ne var ama dlss ye denk değil rtx i kullanırken de biraz düşük kalıyor evganin veya aourusun rtx performansini pek bilmiyorum ama 6800xt hala biraz gelişmeli bence

Evga 3070 alabilirim de 10 bin TL 600 650 dolar felan olabilir o da beni baya baya zorlar
6800 XT 3080/3090 arası bir kart, 6800XT alabiliyorsanız kesinlikle onu alın.

Evga alın
EVGA'nın sağladığı global garantinin pek anlamı yok, kartı Almanya'ya gönderiyorsun yine. Kargoya bir sürü para gidiyor.

Çok yanlış düşünüyorsunuz. 6800 XT güç olarak RTX 3070 dengi bile değil, RTX 3080 ile yarışıyor. İmkanınız varsa kesinlikle 6800 XT alın.
RTX 3070/3080 alacaksanız da EVGA XC Gaming yerine daha iyi modellere yönelmenizi öneririm.

E
EVGA'nın sağladığı global garantinin pek anlamı yok, kartı Almanya'ya gönderiyorsun yine. Kargoya bir sürü para gidiyor.

Çok yanlış düşünüyorsunuz. 6800 XT güç olarak RTX 3070 dengi bile değil, RTX 3080 ile yarışıyor. İmkanınız varsa kesinlikle 6800 XT alın.
RTX 3070/3080 alacaksanız da EVGA XC Gaming yerine daha iyi modellere yönelmenizi öneririm.
Evet haklısın insternetten testlerine baktım 3080 i geçiyor ama sıcaklığı çok daha fazla diğerlerine göre 72 derece diğerleri 64 derecelerde bu derece farkları kayda değer mi ?

Zaten belli bir yerde dlss ve rtx e para veriyorsun

E

Evet haklısın insternetten testlerine baktım 3080 i geçiyor ama sıcaklığı çok daha fazla diğerlerine göre 72 derece diğerleri 64 derecelerde bu derece farkları kayda değer mi ?
72 derece çok değil. tabii ki kayda değer.

6800 XT de de rtx var ama bence hala rakiplerine göre daha kotu testlerde de öyle çıkıyor onların Fidelity diye dlss teknolojisi var yakında geliştirirler diye düşünüyorum o yüzden seneye alacağım ve muhtemelen de rx 6800 XT alırım

72 derece çok değil. tabii ki kayda değer.
Ya herkes 75 derece bile çok aman aman bir sıcaklık değildir diyor ama bilmiyorum sıcaklık kasmaya felan sepep oluyor o yüzden

6800 XT de de rtx var ama bence hala rakiplerine göre daha kotu testlerde de öyle çıkıyor onların Fidelity diye dlss teknolojisi var yakında geliştirirler diye düşünüyorum o yüzden seneye alacağım ve muhtemelen de rx 6800 XT alırım

Ya herkes 75 derece bile çok aman aman bir sıcaklık değildir diyor ama bilmiyorum sıcaklık kasmaya felan sepep oluyor o yüzden
AMD kartlar 110 dereceye kadar dayanıklı, 75 hiçbir şey.

Bunu kast etmiştim

https://www.qp.com.tr/gigabyte-aorus-geforce-rtx-3070-master-8g-256-bit-ekran-karti
Bundan söz ettim knk

Bu ekran kartı 75 dereceleri görüyor çok fazla ısınıyor bence gigabyte 3060 ti da 63 derece felan görüyor bence baya fazla
çok iyi bir kart modeli alınır bence

E

Zaten belli bir yerde dlss ve rtx e para veriyorsun
RTX ve DLSS için bu kadar para verip çok daha düşük performans almak mantıksızlığın âlâsı. Hangi model 72 derece? 72 derece sorun çıkarmaz ama custom soğutmalı bir model ise daha iyi modellere yönelmek iyi olur.

3070 Gamerock öneririm.
Önerdiğiniz modelinkini bulamadım. Zaten hepsi aynı GPU'yu kullanıyor. Soğutma konusunda değişiklik gösteriyor.
Sadece soğutma değil

Malzeme kalitesi
VRM ler ve kalitesi
Kapasitörleri

Bunu kast etmiştim

https://www.qp.com.tr/gigabyte-aorus-geforce-rtx-3070-master-8g-256-bit-ekran-karti
Bundan söz ettim knk

Bu ekran kartı 75 dereceleri görüyor çok fazla ısınıyor bence gigabyte 3060 ti da 63 derece felan görüyor bence baya fazla
Gamerockmu 75 derece görüyor ?

-KAYNAK. Nerede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri