Iyi mı kötü mü hocamssd geldi şimdi ve maxio
Seninki de mi maxio?Hocam ürün geldi denedim ürün tamda bahsedildiği gibi fiyat hala aynıysa kaçırmayın derim hayırlı olsun alanlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Iyi mı kötü mü hocam
Valla emin değilim maxio olanlar hocam iyi mı kötü mü?Seninki de mi maxio?
maxio olanlar kötü, ssd yanıt süresi 3k,4k felan oluyor Kingston fury renegade var birde bende. onda 3 ms den yukarı çıkmıyor bakalım biraz daha.Valla emin değilim maxio olanlar hocam iyi mı kötü mü?
Harbi mi dramsiz mi oluyor onlar ne gibi kötü hocammaxio olanlar kötü
Birde nereden kontrol sağlayabilirim? Öyle mi değil mi dram var mı yok mu phison e18 miydi neydi o var mı yok mu falanmaxio olanlar kötü
kutuyu açtığında direk kontrolcü karşılıyor zaten soğutucu takmadanHarbi mi dramsiz mi oluyor onlar ne gibi kötü hocam
Birde nereden kontrol sağlayabilirim? Öyle mi değil mi dram var mı yok mu phison e18 miydi neydi o var mı yok mu falan
Ben kendime de aldım arkadaşıma da arkadaş tamam doğru geldi dedi kendiminkini açmadım takmadım da PC ye macio yazarsa iade mı edeyim kontrolcu dediğiniz nasıl.bir şey oluyor tarif eder misiniz? İlk defa aldım ben böyle bir üründe.kutuyu açtığında direk kontrolcü karşılıyor zaten soğutucu takmadan
daha düşük kalitede oluyor ömrü daha az phison e18 olanı varmış,bu seri numarasına ait.Ben iade ile uğraşmak istemediğim için taktımBen kendime de aldım arkadaşıma da arkadaş tamam doğru geldi dedi kendiminkini açmadım takmadım da PC ye macio yazarsa iade mı edeyim kontrolcu dediğiniz nasıl.bir şey oluyor tarif eder misiniz? İlk defa aldım ben böyle bir üründe.
Ne yapsam ki hocam bunlar karışık mı satılıyor ne oluyorAlıntıyı görüntüle
daha düşük kalitede oluyor ömrü daha az phison e18 olanı varmış,bu seri numarasına ait.Ben iade ile uğraşmak istemediğim için taktım
Ben daha takmadım ürünü de iade etsem mı acaba açarsam almazlar diye endişem varAlıntıyı görüntüle
daha düşük kalitede oluyor ömrü daha az phison e18 olanı varmış,bu seri numarasına ait.Ben iade ile uğraşmak istemediğim için taktım
Eğer bütcen varsa almışken iyisi olsun diyorsan iade edip.Kingston renegade alabilirsin.İtopyada ara ara 5500 oluyor fiyatıNe yapsam ki hocam bunlar karışık mı satılıyor ne oluyor
Soğutucuyu yapıştırmadan önce bakmadız mıHarbi mi dramsiz mi oluyor onlar ne gibi kötü hocam
Birde nereden kontrol sağlayabilirim? Öyle mi değil mi dram var mı yok mu phison e18 miydi neydi o var mı yok mu falan
Eğer bütcen varsa almışken iyisi olsun diyorsan iade edip.Kingston renegade alabilirsin.İtopyada ara ara 5500 oluyor fiyatı