Apacer panter ram vs Corsair ram

Apacer Panther kullanıyorum yaklaşık 4 aydır herhangi bir sorun yaşamadım.

Onda da sorun yaşayanlar varmış ama görüntüsü biraz daha iyi sanki.
Görüntü olarak çok güzel bence. Ben bir sorun yaşamadım gayet memnunum yakın zamanda bir 8gb daha almayı düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Sorun yaşayanlardan. Daha araştırmadan yazanlardan nefret ediyorum😡
Bende kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım cl16 3333MHZ kullanıyorum (CMK8GX4M1D3000C16)
işlemcim desteklese daha fazlada yapabilirim artı olarak birisi yaşadıysa herkes yaşıyacak diye bir durum söz konusu değil. "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" diyebilirsin.

Bende kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım cl16 3333MHZ kullanıyorum (CMK8GX4M1D3000C16)
işlemcim desteklese daha fazlada yapabilirim + olarak birisi yaşadıysa herkes yaşıyacak diye bir durum söz konusu değil. "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" diyebilirsin.

Bir kişi yaşadı diye değil zaten bilmeden yazma. Araştır da gel. En çok sorun yaşananlardan biri.

Bir kişi yaşadı diye değil zaten bilmeden yazma. Araştır da gel. En çok sorun yaşananlardan biri.
Halen araştır diyorsun.... Sana diyorum ki "Beş para etmez" dememelisin "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" demelisin diyorum halen araştırda gel diyorsun bana. Neyse uzatmayacağım daha fazla.

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ
Halen araştır diyorsun.... Sana diyorum ki "Beş para etmez" dememelisin "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" demelisin diyorum halen araştırda gel diyorsun bana. Neyse uzatmayacağım daha fazla.

Beş para etmezliğini asla ama asla değiştirmez bu.

Birini tak çipine bak çıkar diğerini tak çipine bak.

Geri