AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Apacer Panther kullanıyorum yaklaşık 4 aydır herhangi bir sorun yaşamadım.
Apacer Panther kullanıyorum yaklaşık 4 aydır herhangi bir sorun yaşamadım.
Görüntü olarak çok güzel bence. Ben bir sorun yaşamadım gayet memnunum yakın zamanda bir 8gb daha almayı düşünüyorum.Onda da sorun yaşayanlar varmış ama görüntüsü biraz daha iyi sanki.
Bende kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım cl16 3333MHZ kullanıyorum (CMK8GX4M1D3000C16)Sorun yaşayanlardan. Daha araştırmadan yazanlardan nefret ediyorum
Bende kullanıyorum şuana kadar sorun yaşamadım cl16 3333MHZ kullanıyorum (CMK8GX4M1D3000C16)
işlemcim desteklese daha fazlada yapabilirim + olarak birisi yaşadıysa herkes yaşıyacak diye bir durum söz konusu değil. "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" diyebilirsin.
Halen araştır diyorsun.... Sana diyorum ki "Beş para etmez" dememelisin "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" demelisin diyorum halen araştırda gel diyorsun bana. Neyse uzatmayacağım daha fazla.Bir kişi yaşadı diye değil zaten bilmeden yazma. Araştır da gel. En çok sorun yaşananlardan biri.
Apacer bence kanka. Şu an kullanıyorum.Elimde bu iki ram var birini takıcam sizce hangisi daha iyi
Halen araştır diyorsun.... Sana diyorum ki "Beş para etmez" dememelisin "Apacer'i LPX'e tercih edebilirsiniz" demelisin diyorum halen araştırda gel diyorsun bana. Neyse uzatmayacağım daha fazla.
Sonunda ezbere konuşmayan biri. İkisini de takıp Thaiphoon Burner paylaş. İyi olanı tak.Birini tak çipine bak çıkar diğerini tak çipine bak.