Ürün kodunu aratınca bu çıktı. Biraz korkuttu. Büyük ihtimalle ilan hatalı ve iptal edecekler.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fritözü kaçırmıştım ben, bunda da fritözdeki gibi aynı muhabbeti yaparlarsa THH ye nasıl şikayet ediliyor?
Teşekkür ederim.Rehber - (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi thh heyetine nasıl başvurulacağını bilemeyenlere hem nasıl başvuracaklarını anlatmak hemde kendi tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla sürecin nasıl olduğunu açıklamak beni bu konuya iten konu ise migrostaki xiaomi air fryer ürünündeki indirimi sözde...forum.donanimarsivi.com
bu konuyu incele
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı şeyi bende düşündüm, ilan adını hatalı yazarsın da fotoyu da hatalı koymak büyük aptallık ister.Yalnız inceleyin siteyi sitenin tekli sattığı ramlerde tek ram fotosu var.
Karttan ödedim ben. Hala onay bekliyor şeklinde gözüküyor.Fiyatı değişmiş ama açıklaması ve fotoğrafı aynı. Yani demek oluyor ki ya 8gb ı çok pahalıya satıyorlar ilan yine hatalı ya da öncesi çok ucuzdu. Ayrıca eft ile ödeme dedim siparişim gözükmüyor.
Benimki de aynı şekilde iptal oldu, şimdi geldi maili. THH ye vereceğim ben de aynı şekilde. Şansı denemek lazım.İptal edildi. THH ile 2-3 ay sonra 580 liradan alırım, daha iyi oldu benim için.